BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.400,38
HABER /  SPOR

Emre Fenerin keyfini kaçırdı

Emre'nin artan ağrıları ve sık sık dinlenmek istemesi Fener yönetimini endişelendirdi.

Abone ol Aşırı kullanım nedeniyle ağrılar ile ortaya çıkan pubis sakatlığından dolayı futbolcuların zaman zaman dinlenme ihtiyacı duyması sarı lacivertli yönetimin keyfini kaçırdı.

A Milli Takımı’mızın Portekiz ile oynadığı maç sonrasında sakatlanan yıldız futbolcunun Alex ve Maldonado’nun sakatlığına benzer sıkıntı içinde olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezon İngiltere Premiere Ligi takımlarından Newcastle formasını giyen ancak teknik direktör Kevin Keegan tarafından genellikle yedek kulübesinde oturtulan Emre’nin durumu sarı lacivertli yönetimin keyfini kaçırdı.

İki yıldır aynı sakatlıktan şikayetçi olan ve zaman zaman dinlenme ihtiyacı duyduğu için takımını yalnız bırakan Alex’ten sonra Maldonado ve Emre’nin de aynı problemi taşıması sorun yaratacak gibi görünüyor. Milli takım doktorlarının Emre ile ilgili çekilen MR sonrasında durum değerlendirmesi yaptığı ve bu oyuncuya şimdilik fizik tedavi uygulaması yaptığı öğrenildi.

Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Emre’nin sakatlığının çok önemli olmadığı ancak takımını ara sıra yalnız bırakacak olması nedeniyle alternatif oyuncu arayışına girildi.

Dünya futbolunda özellikle son dönemlerde sıkça rastlanan pubis sakatlığının aşırı kullanım nedeniyle ortaya çıktığı ve futbolcuların halsiz düşmesine sebep olduğu biliniyor. Fenerbahçe’nin Brezilyalı kaptanı Alex de Souza geçtiğimiz yıl dinlenme sürecini devre arasında kullanmış ve takımı ile devre arasında yapılan Antalya kampına gelmemişti.