BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Emre derbiyi ona hediye edecek

Fenerbahçe derbi maçına kilitlendi. Yarın oynanacak Beşiktaş maçı öncesi Emre'den önemli açıklamalar.

Abone ol

Emre Belözoğlu, Başkan Yıldırım’ın yaşadığı sürecin kolay olmadığını, ama her türlü desteği verdiklerini söyledi, “Derbiyi ona armağan edeceğiz” dedi.

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, FB TV’de canlı olarak yayınlanan ‘Günün Röportajı’ programında, taraftarların yönelttiği soruları yanıtladı. Tecrübeli oyuncunun açıklamalarından satır başları şöyle;

-  Aykut Hoca’nın değerini anlamamız çok uzun sürmedi. Bu süreci çok iyi yönetti ve camiaya çok iyi sahip çıktı. Şampiyonluğumuzu gölgelemek isteyenler bizi ayrıca motive ediyor. İnsan bazen bunları kendine yediremiyor. Her zaman yüksek motive de iyi olmayabiliyor.
-  Başkanımızın yaşadığı süreç çok kolay değil. Elimizden gelen desteği kendisine vermeye çalışıyoruz. Beşiktaş maçı bu senenin en büyük derbisi. İnşallah bu maçı alıp cezaevindekilere armağan ederiz.
-  Bu sene yaşanan süreç tüm futbolcuları etkiledi. Psikolojik faktörler de sakatlıklarla ilgili olabilir. Sezon başı kampı çok uzun sürdü. Sonra yeniden ara verildi. Bunlar oyuncunun sakatlanmasıyla da alakalı olabiliyor. Tabi futbolcu da kendine iyi bakacak.
-  3 Temmuz’dan sonra yaşananları en olgunlukla karşılayan taraftarlar oldu. Bu anlamda onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü Fenerbahçe. Şu an ligin en tepesinde oluyorsak bu oyuncu grubu ve taraftarlarla alakalı.
-  Play-off sisteminin çok adil olduğunu düşünmüyorum. 34 hafta sonunda ligi tepede bitiren takımın şampiyon olmasını isterim ama bu karara saygı duymalıyız. Yapacak bir şey yok.