BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Emre Çolak gidecek mi ?

Galatasaraylı genç futbolcu Emre Çolak, "Gelen transfer teklifleri var. Şu an biz de bekliyoruz" dedi.<br/>Yeni sezon öncesi sağlık kontro...

Abone ol

Galatasaraylı genç futbolcu Emre Çolak, "Gelen transfer teklifleri var. Şu an biz de bekliyoruz" dedi.
Yeni sezon öncesi sağlık kontrollerinden geçen Emre Çolak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli’nin çok iyi bir hoca olduğunu ifade eden Çolak, "Yeni sezon çok daha farklı ve zor geçecek. 4. yıldızı ilk takan takım olmak istiyoruz. Yeni hocamız geldi. Artık yeni taktik ve çalışmalar bizi bekliyor. Ama biz hazırız. Geçtiğimiz yıl da güzel bir sezon geçirdik. Bu sene yeni hocamızla birlikte daha iyi bir sezon geçireceğiz. Konuşmalara göre çok iyi bir hoca ve başarılıymış. İnşallah bize de çok katkı sağlar. Bu sene de 4. yıldızı takıp yolumuza devam ederiz” dedi.

“GELEN TEKLİFLER VAR”
İspanya’ya transfer olup olmayacağı hakkında konuşan Emre Çolak, “Gelen teklifler var. Şu an biz de bekliyoruz. En büyük hedefim yurt dışında oynamak. Tabii ki Galatasaray’da hedeflerimi tamamladıktan sonra. Kulübümde beni bırakmak isterse ben de isterim” diye konuştu.
(İHA)