BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Emre Belözoğlu her şeyi anlattı

Cristian ile kavga ettikten sonra teknik direktör Aykut Kocaman ile de kavga eden Emre takımdan gönderilecek mi?

Abone ol
Bursaspor maçında Cristian ile soyunma odasında Aykut Kocaman ile tartışan Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, sürpriz bir kararla kadro dışı bırakıldı.

Ancak Sarı-Lacivertli ekipte bazı yöneticiler bu duruma karşı çıktı. Tecrübeli oyuncu hakkında son karar bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında verilecek.

DİNLENMEM İYİ OLUR

Zaman'a konuşan Emre, "Biraz dinlenmem iyi olur. Her işte bir hayır vardır. Dinlendikten sonra söyleyeceklerim olabilir" dedi. Ancak kulüpten resmî bir açıklama yapılmaması, kafalarda soru işareti oluşturdu.

TARTIŞMA VAR YUMRUK YOK

Habertürk'e de konuşan Belözoğlu, tartışmalara açıklık getirdi. Yıldız futbolcu tartışmayı doğruladı ancak yumruklaşmanın söz konusu olmadığını iddia etti. İşte milli oyuncunun ağzından Bursa Atatürk Stadı’nda yaşananlar:

‘YUMRUK BANA YAKIŞIR MI?’

Metris'ten onay çıkmadı

Hürrriyet gazetesinde yer alan habere göre Belözoğlu'nun kadro dışı kalmasına Aziz Yıldırım onay vermedi.

Gün içinde konuşulan olaylardan biri de Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın, Emre Belözoğlu'nun kadro dışı kalmasına razı olmadığı ve sorunun tatlıya bağlanması isteği idi.



"Yumruklaşma haberleri yalan. İsteyen bu konuyu istediğine sorsun. Hocayla da Cristian’la da tartışmamız oldu. Cristian’la kim önde, kim arkada oynayacak konusunda bir anlaşmazlık yaşadık. O benim anlattığımı yanlış anlamış. Cristian’la aramızda hiçbir şey yok. Bazen insanlar tartışabilir. Bütün olay bu. Benim Aykut Hoca’ya elim kalkar mı? Yumruk bana yakışır mı?”

ASTRONOMİK PARA İSTİYOR

Emre Belözoğlu’nun sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. İddialara göre tecrübeli oyuncu mali problemler yaşayan kulübüyle sözleşmesini 2+1 yıllığına uzatmak istiyor. Talep ettiği ücret de 3.5 milyon Euro. Ancak ‘Babam’ dediği F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Metris’te olduğu için geleceğiyle ilgili muhattap bulamıyor. Bu durum gerginleşmesine neden oluyor.

DEVRE ARASI GİDİYOR MU?

Emre’nin adı bir süredir Arda Turan’ın da formasını giydiği Atletico Madrid’le anılıyor. Futbolcuya Portekiz temsilcisi Benfica’nın da kanca attığı söyleniyor. Ancak F.Bahçe ile sözleşmesini uzatmak için 3.5 milyon Euro isteyen Emre’nin fikrini asıl çelen teklifin Dubai’den geldiği ifade ediliyor. Ayrıca kulüp içinde bu sinirli tavrı ve fazla para istemesi nedeniyle de “Bu saatten sonra geri dönemez” şeklinde yorumların yapıldığı öğrenildi.

YÖNETİM KAYBETMEK İSTEMİYOR

Emre konusunda yönetim içinden çatlak seslerin duyulduğu belirtilirken, bazı yöneticilerin Fenerbahçe'nin zorlu bir süreçten geçtiği dönemde Emre gibi büyük bir futbolcunun böyle kolayca harcanmaması görüşünü savunduğu öğrenildi. Başarılı oyuncu hakkında son kararın bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında verileceği bildirildi.

31 yaşındaki yıldızın para cezası ile yeniden takıma dönmesinin değerlendirildiği kaydedildi. Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli de hiç kimsenin Emre karakterinde bir futbolcuyu kaybetmek istemeyeceğini, aksine kazanmak adına çaba göstereceğini söyledi.

EMRE ÖZÜR DİLEDİ

Karşılaşma esnasında sinirden montunu çıkarıp yere atan Aykut Kocaman, Emre'nin kadro dışı bırakılma haberini basın toplantısında belli etmişti. Kocaman, Emre ile ilgili sorular üzerine, "2-3 gün içerisinde gerekli kararı alıp açıklama yaparız." sözlerini kullanmıştı. Fakat dün gün boyu yaşanan gelişmelerin sonrasında Emre'nin hocasından özür dilediği ifade edildi.

CEZAYA RAZI

Fenerbahçe'den ayrılmayı asla düşünmediğinin altını çizen başarılı futbolcunun, stresli geçen Bursaspor maçında hatalı davrandığını kabul ettiği, verilecek her türlü cezaya da razı olduğunu söylediği vurgulandı.