BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Emre Altuğ-Çağla Şikel çifti boşanıyor mu?

Yaptığı işler ve örnek aile yapılarını ile sürekli örnek gösterilen Çağla Şikel-Emre Altuğ hakkında ortaya atılan 'boşanacaklar' iddiası doğru mu çıktı?

Abone ol

Bir zamanların örnek çifti olarak gösterilen Çağla Şikel-Emre Altuğ çifti evliliklerini devam ettirmeme kararı mı aldı? Avukatları Esennur Ezgi bu iddialar ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

BOŞANMA DEDİKODULARI İÇİN YAYIN YASAĞI

Avukatları Esennur Ezgi tarafından, çocuklarının zarar görmemesi için davayla ilgili yayın yasağı alındığını da açıklamalarında bildiren Şikel ve Altuğ, "Basın açıklamamız dışında mesnetsiz ve çirkin iddiaların ortaya atılması halinde, buna ilişkin yasal haklarımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz. Konuyla alakalı yaptığımız açıklamaların yeterli olduğunu düşünüyor, yanıltıcı bilgilere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Her ikimiz ve çocuklarımız için hassas olan bu süreçte, siz değerli basın mensuplarının göstereceği duyarlılığa şimdiden teşekkür ederiz" dedi.

1.20150107085854.jpg

Çağla Şikel ile Emre Altuğ avukatları Esennur Ezgi aracılığıyla dün şu açıklamayı yaptı: 'Üzülerek belirtiyoruz ki, 7 yıllık süren evliliğimizde yol ayrımına girdik. Biz büyük bir aşkla ve tarifi
mümkün olmayan bir sevgiyle evliliğimizi devam ettirdik.Ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılmaya karar verdik. Bundan sonraki hayatımızda da her zaman birbirimize minnettarız. Bu ayrılığımızda herhangi bir üçüncü kişinin ilgi ve alakası söz konusu değildir.'