BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Eskişehir hava durumu kar kuvvetleniyor

Eskişehir'de hava durumu nasıl olacak, meteoroloji son tahminler açıkladı. Kar yağışı yer yer kuvvetlenecek. Buzlanma olaylarına karşı dikkat

Abone ol

ESKİŞEHİR'de hava durumu nasıl olacak, meteoroloji son tahminleri açıkladı. Kar yağışı yer yer etkisini arttıracak, buzlanma ve don olayları yaşanacak. peki Eskişehir'de okullar tatil edildi mi? Valilikten henüz bir açıklama yok.

Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor.


RÜZGAR: Kuzey ve Batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (30-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına şeklinde (60-80 km/saat) esmesi bekleniyor.
UYARILAR
Yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Rüzgarın; Kuzey yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (30-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına şeklinde (60-80 km/saat) esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screen-shot-2015-01-07-at-8.46.54-am.png