BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  MAGAZİN

Emraha ölüm tehdidi

Ünlü şarkıcı Emrah'ı, kim neden ölümle tehdit etti? İşte kan donduran itiraflar;

Abone ol

Kirvesi Şehmuz Altay tarafından ölümle tehdit edilen olayın sebebi dün akşam Fox Tv'de yayınlanan "Bizden Kaçmaz" isimli programda açıklandı.

Kirve, Şehmuz Altay, kendisiyle yapılan röportajda kan dondurucu itiraflarda bulunarak, "Bu işin sonunda kan çıkacak. Artık yağmur, şimşek gibi onun peşindeyim. Bu olayın bende asla affı yoktur" dedi. Tehdit sebebi ise Emrah'ın ağabeyi Fahri İpek'in evlerini hacizden kurtarmak için 1983 yılında Şehmuz Altay'dan 980 Lira olarak istediği borcu geri ödememesi.

Röportajın kasedinde o zamanın 980 Lirası, bugünün trilyonu olduğu söylendi. Şehmuz Altay'ın iddiasına göre, Emrah 980 Lira'nın çeklerini geri vermemiş. İddiaya göre, Emrah asker dönüşüne kadar Şehmuz Altay'dan borç konusunda izin ister. Altay, tüm aramalarına rağmen Emrah'a geri dönmediğini ifade eden Altay, "Olayın kan dökülmeden kapanmasını istiyorum. Hakkımı geri istiyorum. Söz verdiği kasetimi de istiyorum" dedi. İddialarına devam eden Altay, olayı belgeleyebileceğini de bildirdi. Altay son olarak, "Kan dökülecek. Diyarbakır'dan bu iş için iki kardeşimi getirdim. Hakkımızı alacağız." Parasını alabilmek için elinden gelen herşeyi yapacağını belirten Şehmuz Altay'ın iddialarının ne kadar doğru olduğunun doğru olup olmadığı bilinmiyor...