BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  MAGAZİN

Emrah tüylerini aldırdı

"Yelpaze" adlı albümünde ilk kez R&B tarzını deneyen Emrah, yeni tarzı için vücudundaki tüyleri aldırdı.

Abone ol Ünlü şarkıcı, "Kim ne derse desin umurumda değil. Ben o tüyler olmadığı zaman kendimi daha iyi hissediyorum" dedi.

Daha iyi hissediyorum
1984'te Küçük Emrah olarak müzik hayatına giren Emrah, 20 albümden sonra imaj değiştirdi. Arabesk-R&B türündeki "Yelpaze" adlı albümün fotoğraf çekimleri için vücudundaki tüyleri aldıran Emrah, "Bu fotoğrafları çektirirken hoş, estetik bir görüntü olmasına özen gösterdim. Kim ne derse desin umurumda değil. Orada benim için önemli olan fotoğrafın estetiğiydi. Ben o tüyler olmadığı zaman kendimi daha iyi hissediyorum. Yaz geldi, güneşleniyorsun. O yüzden kendimi nasıl rahat hissediyorsam, o şekilde olmak istedim" dedi.

Arabeskte yeni açılım
Müzik kariyerine arabeskle başlayıp pop-fantezi türüyle devam eden Emrah, son albümü için yaptığı radikal değişim konusunda ise şunları söyledi: "Arabeskte yeni bir yelpaze açacağıma inanıyorum. R&B'yi, dünya sound'ları ve kendi motiflerimizle buluşturup, üstüne kendi yorumumu ekledim. Çok lezzetli bir şey çıktı ortaya. Bu yeni açılımda çok iddialıyım. Ben işimi çok ciddiye aldım, bu yüzden işim de beni ciddiye aldı. Ben ciddiye almasaydım, Küçük Emrah'lıktan bir adım öteye gidemezdim."

Sema Denker/Hürriyet