BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

Emniyette siyasilere ve MİT'e saldırı alarmı!

Ankara Tren Garı’ndaki canlı bombalı saldırının ardından emniyet alarma geçti. Terör örgütü MLKP'nin siyasilere ve MİT'e karşı eylem hazırlığında olduğu iddia edildi.

Abone ol

ANKARA'da meydana gelen ve yüzden fazla insanın ölmesine neden olan canlı bomba saldırısının ardından emniyet güçleri alarma geçti.

İstihbarat kaynaklarına göre, saldırıdan devlet büyükleri ve emniyet mensuplarının yanı sıra MİT’i sorumlu tutan MLKP terör örgütü, MİT’e karşı sansasyonel eylem hazırlığında.

Habertürk'ün haberine göre, eylem gerçekleştirecek teröristlerin kimlikleri de belirlendi. MLKP terör örgütüne ait internet sitelerinde teröristlerin intikam yemini yaptığı, örgütün yasadışı yollardan Suriye’ye giderek silahlı ve ideolojik eğitim aldığı öğrenildi.

İstihbarat birimleri, olası yeni saldırılar için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi. Albüm haline getirilen teröristlerin fotoğrafları ve bilgi notu gizli yazıyla tüm birimlere ulaştırıldı. Kendi güvenliğini sağlayan MİT’e takviye polis verilmesi kararlaştırıldı.