BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Emma Watson makyajsız yakalandı!

Ünlü oyuncu Emma Watson Kanada'da Regression adlı film setinde makyajsız yakalandı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Üniversiteden mezun olma heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Emma Watson okulun sonlanması ile birlikte yeni projelere yöneldi. 

Geçtiğimiz haftasonu Brown Üniversitesi İngiliz Edebiyatı bölümünden menzun olarak kep atma töreninde görüntülenen ünlü oyuncu Emma Watson başarılı okul kariyerinin sonlanmasının ardından kendisini yeni projelere adadı. Üniversite sonrası öğrencileri GAP senesi dedikleri 1 senelik boşluğu yaşamayacağının sinyallerini veren 24 yaşındaki ünlü aktrist Kanada'da kameralara yakalandı. 

1.20140530105348.jpg

Kanada'nın Toronto şehrinde magazin basını tarafından makyajsız halde kameralara yakalanan Emma Watson, ünlü aktör Ethan Hawke ile birlikte yer aldıkları Regression adlı filmin setinde görüntülendi. Makyajsız bir halde kameralara tarafından görüntülendiği farkeden güzel oyuncu Emma Watson hemen gözlüğünü takmaya çalışsada kameralardan kaçamadı.

2.20140530105600.jpg

Siyah Nike marka spor ayakkabıları, siyah ve dar kot pantolonu ve uzun kollu gri tişörtü ile görüntülenen Emma Watson son derece salaş giyim tarzı ile magazin basını tarafından sınıfta kaldı. Noah adlı filmde yer alan ve adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Regression adlı yeni projelerinden de çok ümitli olduğunu belirtti.