BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Başbakan'la Ertuğrul Özkök aynı örgüttenmiş!

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, Başbakan'la aynı 'terör örgütü'ne üye olduğu için dinlendiğini açıkladı.

Abone ol

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, bugün köşesinde çok önemli bir iddiayı ortaya attı. 'Bir numara’yı açıklıyorum' başlıklı yazısında Özkök, 'Selam Tevhid' adlı silahlı terör örgüne üye olduğu için dinlendiğini açıkladı. Yazıdaki en çarpıcı nokta ise, Başbakan Erdoğan'ın iddia edilen örgütün lideri olarak gösterilmesi.

'DİNLENDİĞİME ADIM GİBİ EMİNDİM'

Ertuğrul Özkök geçen hafta Çağlayan Adliyesi’de savcı verdiği yarım sayfalık bir tapeyi okuduğu belirterek, şöyle devam etti: "Bir gazeteci ile yaptığım telefon konuşmasıydı. Dikkatle okudum. Ne benim söylediğim şeylerden tek kelime anladım. Ne de karşımdakinin... Sanki iki uzaylı konuşuyor gibiydi. İzni olmadığı için adını yazmıyorum ama o gazeteciyle üç-dört defa konuşmuştum. Suriye Devlet Başkanı Esad’la yapmayı planladığımız mülakat içindi. Doğrusu hiç şaşırmadım... Hem onun, hem benim telefonumun dinlendiğinden o kadar emindim ki... Yaptığım konuşmada hiçbir suç unsuru yoktu... Gizli kapaklı bir şey değildi..."

ÖRGÜTÜN BİR NUMARASI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

"Şimdi sıkı durun..." diyen Özkök, savcıları kendilerini neden dinlettiğini aktardı: “Selam Tevhid adlı, adını 17 Aralık’tan sonra gazetelerde gördüğüm bir silahlı terör örgütünün üyesi olmak iddiasıyla dinlemişler. Peki bu örgütün 'bir numara'sı kim? Savcının elindeki belgeler, olayın Başbakan Tayyip Erdoğan’a bağlanmak istendiğini ortaya koyuyor...

ERDOĞAN'LA AYNI ÇETEDEN OLDUĞUM İÇİN... 

Ama Başbakan Tayyip Erdoğan’la aynı dinci terör örgütünün üyesi olarak telefonlarımın dinleneceği... İşte bunu hayal bile edemezdim... Erdoğan’la aynı çete içinde olduğum için ben mi üzüleyim... Yoksa benimle aynı çetede yer aldığı için Başbakan mı üzülsün.. Allah’tan davalar o savcıların elinden alındı... Yoksa ikimiz aynı hücreye de düşebilirdik..."