BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.439,92
HABER /  MAGAZİN

Emir Şaşmaz cinayetinde dengeleri değiştiren ifade!

Ukrayna'da öldürülen Nazlı Hamarat'ın kocası Emir Şaşmaz ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Abone ol

Emir Şaşmaz'ın ölümü ile ilgili sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor. Bu Stil Benim yarışması ile ünlenen Nazlı Hamarat'ın kocası yapımcı Emir Şaşmaz'ın katili kim?

Hürriyet'in haberine göre iş adamı Emir Cevdet Şaşmaz’ın Ukrayna’nın başkenti Kiev’de öldürülmesinin ardından eşi Nazlı Hamarat ile sevgilisi olduğunu söyleyen Vijdan Vatansever’in atışması sürüyor.


Nazlı Hamarat, eşinin ölüm haberini Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

ELİM KELEPÇELİYDİ...

İlk olarak 19 yaşındaki Vijdan Vatansever, instagram hesabından, “Elim kelepçeliydi, seni o şerefsiz itin elinden kurtaramadım aşkım” diye yazdı. Vatansever, bu sözleriyle işadamı Şaşmaz’ın yanında olduğunu, katile engel olmak istediğini öne sürdü. Bu sözlere Şaşmaz’ın eşi Nazlı Hamarat “Kocam Ukrayna’ya iş için gitti. Yanındaki kız da kuryeydi ve pırlanta taşıyordu. O kız şüpheli, kocamı o bile öldürmüş olabilir. Orada kocam ve iki kız beraberdi, baş başa değillerdi. Yapımcımla sözleşmem var daha fazla konuşamam, cenazeyi bekliyorum” açıklamasını yaptı.

screen-shot-2015-08-13-at-10.58.02-am.png
BENİM OLAN BARDAĞI KIRARIM

Vijdan Vatansever bu kez twitter hesabından “Ben benim olan bir bardağı kırmak istiyorsam, kırarım. Lütfen adımlarınızı bardağımın ayağınızı kesmeyeceği bir şekilde atınız” diye tweet attı.

ZENGİN OLAN NAZLI HAMARATMIŞ!

Bu arada öldürülen Emir Cevdet Şaşmaz ile Nazlı Hamarat’ın 3 yıl önce mahkemelik olduğu öğrenildi. Aileden zengin olan Hamarat’ın şöhret heveslisi olduğu, bunun için yapımcıları tanıyan Emir Cevdet Şaşmaz ile yakınlaştığı öne sürüldü. Hamarat’ın daha sonra Şaşmaz’ın paralarına el koyduğunu, kendisini teflon tavayla dövdüğünü iddia ederek dava açtığı ifade edildi. İkilinin aralarındaki buzları eritip barıştığı belirtildi.