BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Emine Erdoğan'a öyle bir şey söyledi ki...

Hülya Avşar, Başbakan Erdoğan'ın eşine espri yapayım derken resmen çam devirdi

Abone ol

Türkiye İş Kadınları Derneği'nin ( TİKAD ) Milli Eğitim Eğitim Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın desteğiyle hazırladığı "Bir Başkadır Benim Memleketim" projesinin gecesi Çırağan Sarayı 'nda gerçekleştirildi.

EMİNE ERDOĞAN'A BAKARAK SÖYLEDİ

Sunuculuğu Balçiçek İlter üstlenirken, geceye katılan bir diğer isim olan Hülya Avşar'ın Başbakan'ın eşi Emine Erdoğan'a dönerek söylediği sözler dikkat çekti.

Geçtiğimiz hafta THY kıyafetleri sosyal medyada geniş yer edinmiş ve hosteslerin Osmanlı dönemini andıran yeni kıyafetlerini tasarlayanlar tepki görmüştü.

THY'NİNKİ KADAR KAPALI DEĞİL

Avşar, Emine Erdoğan 'a doğru bakarak sosyal medyayı sallayan THY kıyafetlerini eleştirdi. Hülya Avşar sahneden Emine Erdoğan'da dönerek, "5 bin elbiseden en kapalısını seçtim, yine de THY 'ninki kadar değil, kolları açık" ifadelerini kullandı.

Avşar kızının Başbakan'ın eşine dönerek söylediği bu sözler üzerine Twitter yine hareketlenirken, birçok kişi gaf nitelemesinde bulundu.

YAĞ ÇEKMİŞ GİBİ OLMASIN

Kıyafetiyle ilgili Emine Erdoğan'a "Fazla mı açık" diye soran Hülya Avşar "Emine Hanım bana bir şey demez dedim. Emine Hanımın geleceğini duyduktan sonra öğleden sonra 5 bine yakın elbise denedim. En kapalısı buydu bulduğum elbisenin. Kolları vardı, kestim bu hale getirdim. Modacı Melih Yazgan'a dedim ki 'Aç Emine Hanım bir şey demez, aç aç' dedim. Yağ çekmiş gibi görünmemek için çok kapalı giyinmek istemedim. Alttan aldık üstten girdik bu hale geldi, umarım beğenmişsinizdir, çok açık olmamıştır. THY kıyafeti olmasa da..." diye konuştu.