BIST 9.883
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.455,53
HABER /  GÜNCEL

Emekli çiftin katil zanlısı kızları çıktı

Mersin'de öldürülen emekli çiftin, katil zanlısı kendilerinden borç isteyen hemşire kızları çıktı. Mersin'de gözaltına alınan iki çocuk annesi Seher D., emniyetteki ifadesinde tüm cinayeti soğukkanlılıkla itiraf etti.

Abone ol

Mersin'de hemşire olan Seher D., para istediği ailesinden olumsuz cevap alınca hem annesini hem de babasını öldürdü. Cinayet sonrası görev yeri Milas'a dönen iki çocuk annesi Seher D., cenaze için geldiği Mersin'de gözaltına alındı.

Merkez Toroslar İlçesi Arpaçsakarlar Mahallesi'nde tek katlı müstakil evde oturan 3 çocuk sahibi Fethi ve Ayla Korkmaz çiftinin katil zanlısı Muğla'nın Milas ilçesinde görev yapan iki çocuk annesi hemşire kızları çıktı.

CİNAYETİN NEDENİ PARA

İddialara göre Seher D., Mersin'e gelerek ailesinden para istedi. Ailesinden olumsuz cevap alan Seher D., babasının başına sert bir cisimle vurarak, annesini de eşarpla boğarak öldürdü.

CENAZE İÇİN GELİNCE GÖZALTINA ALINDI

Kapıda zorlama olmaması üzerine cinayetin Fethi ve Ayla Korkmaz'ı tanıyan bir kişi tarafından işlenmiş olabileceğini değerlendiren ekipler, çiftin Muğla'nın Milas Devlet Hastanesi'nde görev yapan evli 2 çocuk annesi hemşire kızları Seher D.nin cinayetten 5 gün önce Mersin'e geldiğini, cumartesi günü de Milas'a döndüğünü tespit etti. Bunun üzerine Seher D., cenaze için Mersin'e gelince gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf eden Seher D.'nin Milas'taki evinde yapılan aramada öldürdüğü babası Fethi ve annesi Ayla Korkmaz çiftine ait 7 bilezik, 1 altın zincir, 2 yüzük ve 1 çeyrek altın bulundu.