BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Emekli astsubayın taciz cinayeti

Emekli astsubay N.S., eşini taciz ettiğini öne sürdüğü 30 yaşındaki Gültekin Polatlı'yı kurşun yağmuruna tuttu.

Abone ol

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde emekli astsubay N.S., eşini taciz ettiğini öne sürdüğü 30 yaşındaki Gültekin Polatlı'yı kurşun yağmuruna tuttu. Polatlı olay yerinde ölürken, N.S. gözaltına alındı.

Olay, saat 23.00 sıralarında, Kuşadası merkezindeki Hanım Cami önünde keydana geldi. 2008 yılının Mayıs ayında tatil için eşi A.S. ile birlikte İzmir'den Kuşadası'na giden emekli astsubay N.S., barlar sokağındaki bir barda garson Gültekin Polatlı ile tanıştı. Tatilleri biten çiftin İzmir'e dönmesinden bir süre sonra iddiaya göre garson Polatlı, A.S.'yi telefonla arayıp taciz etmeye başladı. Bunun üzerine A.S. olayı eşi N.S.'ye anlattı.

Telefonla arayıp uyardığı Polatlı tacize devam edince N.S., İzmir Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu. Tüm bunlara rağmen Polatlı'nın eşini taciz etmekten vazgeçmediğini ileri süren N.S., dün sabah saatlerinde Kuşadası'na gitti. Gün boyunca aradığı Polatlı ile saat 23.00 sıralarında Hanım Cami yanındaki bir çay ocağında karşılaşan N.S. ile Polatlı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu N.S. belinden çıkardığı tabanca ile Polatlı'yı kurşun yağmuruna tuttu. Vücuduna 8 kurşun isabet eden Polatlı, kanlar içerisinde yere düştü. Olayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri Polatlı'nın kalbinin durduğunu belirledi. Polatlı'nın duran kalbi sağlık ekibinin müdahalesiyle tekrar çalıştırdı. Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Polatlı'nın kalbi bir kez daha durdu. Tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyen Polatlı, hastanede yaşamını yitirdi.

Olay yerine yakın olan polis ekipleri emekli astsubay N.S.'yi silahıyla birlikte yakaladı. Gözaltına alınıp polis merkezine götürülen N.S.'nin alınan ilk ifadesinde eşimi sürekli taciz ettiği için hayatım karardı, psikolojim bozuldu. Tacizlerini sıklaştırınca dayanamadım vurdum dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.