BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Emanet 8. bölüm Zuhal o CD'ye ulaşıyor!

FOX TV'nin sevilen dizisi Emanet'in 8. bölümünde nefesler tutuldu. Zuhal o CD'ye ulaşıyor. Zelal ile Ekrem bu hafta neler yaşayacaklar?

Abone ol

FOV TV'de bu akşam yine nefesler tutulacak. Sevilen dizi Emanet 8. bölümü ilehayranları ile buluşuyor.

Emanet dizisi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Emanet dizisi 8. yeni bölümüyle 21 Ekim 2014 Salı akşamı Fox Tv ekranlarında olacak.

İşte Emanet dizisinin 8. bölümünde yaşanacaklar:

Zelal, Ekrem’le gittiği akşam yemeğine dair bir şey hatırlamaz. Ekrem'in tüm cesareti söner. Zelal’le konuşma cesareti gösteremediği için kendisine kızar. Zuhal cd’ye ulaşmıştır. İzledikleri karşısında şok olur. Halit’in katilinin kendi abisi Ekrem’in olduğunu öğrenir. 

emanet-8.-bölüm-1.jpg

Fırat’la, Zelal gün geçtikçe daha da yakınlaşır. Fırat'la Zelal’i konuşurken gören Ekrem çılgına döner ve Zelal’in konağa gelmesini bekler. Zelal, konağa gelince Ekrem’in sert yüzüyle karşılaşır. Ekrem'i dinlemeyen Zelal, Ekrem’in ona aşkını itiraf ettiğini duyunca şok olur.

emanet-8.-bölüm-3.jpg

Ne diyeceğini bilemez. Konaktan çıkması imkansız gibi görünen Zelal şimdi ne yapacaktır? Şakir kalan yarım işi için Ekrem’e gelir. Ekrem'den kalan parasını ister. Ekrem biraz müsaade istese de Şakir razı olmaz.Şakir parayı almak için Ekrem’in canını yakmak ister.Ve Şakir Zelal’i kaçırır.

emant-8.-bölüm-2.jpg