BIST 9.986
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.435,23
HABER /  GÜNCEL

Elton John'a Putin'in sesiyle telefon şakası

İngiliz şarkıcı Elton John'a, Vladimir Putin'in sesini taklit edip eşcinsel haklarını konuşmak istediklerini söyleyen Rus komedyenler tarafından telefon şakası yapıldı.

Abone ol

Rus komedyen, İngiliz şarkıcı Elton John'a Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sesini kullanıp 'eşcinsel haklarını konuşmak istediğini' söyleyerek telefon şakası yaptı.

'Vovan' olarak bilinen Rus komedyen Vladimir Krasnov, "Gerçekten söylediğimiz kişiler olduğumuza inanarak bizimle konuştu" dedi.

Daha önce Putin'i 'dışlayıcı ve ön yargılı tavrıyla' eleştiren John, telefonda Putin olduğunu düşündüğü komedyeni övdü.

Kremlin Sarayı, şarkıcıyı aradıklarını inkar etti ve telefon şakası yapılmış olabileceğini ifade etti.

Bunun üzerine BBC'ye ve Rus gazetesi Komsomolskaya Pravda'ya konuşan Vovan, 'Lexus' olarak bilinen yardımcısı Alexei Stolyarov'la Elton John'a telefon şakası yaptıklarını itiraf etti.

Vovan, "Alexei'nin İngiliz aksanı var. O, basın sözcüsü Dmitry Peskov'u oynadı ve konuşmalarımızı çevirdi. Ben de Vladimir Putin oldum" dedi.

John: Putin'le görüşmek istiyorum

Vovan, aradıkları sırada Elton John'un Londra'da bir kayıt stüdyosunda olduğunu söyledi ve konuşmayı şöyle anlattı:

"Elton John bu aramayı meğer gerçekten bekliyormuş. Gerçekten söylediğimiz kişiler olduğumuza inandı. 'Teşekkür ederim. Beni mutlu ettiniz. Bugün ve bu konuşma hayatımın en güzel günü ve konuşmasıydı' dedi."

Rus komedyen, telefon şakasının bir bölümünün Rusya devlet televizyonunda gece yayınlanan bir şov programında dinletilebileceğini söyledi.

Şakanın ardından BBC'ye konuşan Elton John, Rus lider ile görüşme şansı elde etmesinin kendisini memnun edebileceğini belirtti.

Ukrayna'yı ziyaret eden John, "(Putin) kapıyı çarpıp arkamdan gülebilir ve bana bir aptal olduğumu söyleyebilir ama en azından 'Denedim' diyecek bilince sahip olurdum" dedi.

Rusya, eşcinsellere yönelik şiddetti engelleyememekle suçlanıyor. Ülkede ayrıca eşcinselliğe teşvik eden bireylerin yargılanmasını ön gören yasalar var.