BIST 9.881
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.457,33
HABER /  GÜNCEL

Elindeki parayı görünce şeytana uydu

Adana'da 19 yaşındaki K.D., aç olduğunu söyleyip bir lira istediği B.Ç.'nin elindeki 100 lirayı kapkaç yaptı.

Abone ol

Güven Timlerince yakalanan şüpheli "Elindeki parayı görünce dayamadım, şeytana uydum" diye ifade verdi.

Olay, Merkez Seyhan İlçesi'nin Çınarlı Mahallesi'ndeki Fatih Terim Sokakta meydana geldi. Bir bankanın otomatik para çekme makinesinden işlem yapan B.Ç.'nin yanına gelen K.D. kendisine acındırarak, "Abla çok açım, bir lira verebilir misin" dedi. İşlemini tamamlamaya çalışan genç kadın, "Bekle işlemimi tamamlayayım, veririm" diyerek gencin beklemesini söyledi.

ATM'de işlemini tamamlayıp, 100 lira çeken B.Ç., bir lira çıkartmak için elini çantasına uzattığı sırada, K.D. de genç kadının parasına yöneldi. B.Ç.'nin elinde tuttuğu 100 lirayı alıp, Fatih Terim Sokağa giren K.D., koşmaya başladı. Genç kadının, İmdat, hırsız var diye bağırması üzerine harekete geçen Gücen Timleri, şüpheliyi sokak içerisinde yakaladı.

Kapkaç zanlısının kısa sürede yakalandığını gören B.Ç., "Para çekiyordum, bir lira istedi. Ben de haline acıyıp biraz beklemesini, işlemim bitince vereceğimi söyledim. Parayı çektim, tam arkamı dönüp ona bir lira verecektim ki, elimdeki 100 lirayı alıp kaçmaya başladı. Güven Timleri oradaymış, şüpheliyi hemen yakaladılar. Teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Gözaltına alınan K.D., "Elindeki parayı görünce dayanamadım, şeytana uydum" diye ifade verdi. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.