BIST 9.983
DOLAR 32,41
EURO 34,83
ALTIN 2.431,53
HABER /  GÜNCEL

Elimde olsa polise roket atarım!

Taksim'deki protesto gösterisinde gözaltına alınmak istenen genç böyle bağırdı: Elimde olsa size roket atarım..

Abone ol

Cezaevlerindeki açlık grevlerine destek amacıyla Taksim Meydanı’nda toplanan BDP’li grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polisler tarafından gözaltına alınmak istenen bir kişi, “Elimde olsa size roket atarım” diye bağırdı.

TAKSİM'DE AÇLIK GREVİ EYLEMLERİNE DESTEK

KESK ve BDP’li bir grup cezaevlerindeki açlık grevine destek için Taksim Tünel’de bir araya geldi. Aralarında BDP’li Milletvekili Pervin Buldan’ın da bulunduğu yaklaşık 500 kişilik grup, Tünel’den Taksim Meydanı’na yürüdü. Terörist başı Abdullah Öcalan lehine slogan atan grup, daha sonra Taksim Meydanı’nda basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının ardından Pervin Buldan’ın konuşma yapacağı sırada emniyet güçleri arasında hareketlilik yaşandı.

AÇIKLAMANIZI YAPIN VE DAĞILIN

Emniyet müdürleri, “Bir an önce açıklamanızı yapın ve dağılın” diye grubu uyardı. Bu sırada Pervin Buldan görevli müdürlerle bir görüşme yaparak, açıklama yapıp, dağılacaklarını söyledi. Bu sırada grup ile polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polis gruptan bir kişi gözaltına almak istedi.

ELİMDE OLSA SİZE ROKET ATARIM

Gözaltına alınmak istenen şahıs polislere, “Elimde olsa size roket atarım” diye bağırdı. Grup basın açıklamasının ardından sessiz bir şekilde dağıldı.