BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,73
ALTIN 2.410,53
HABER /  GÜNCEL

Eleman toplamaya gelen PKK'lılara büyük şok!

Başarılı operasyonlar sonucu büyük darbe yiyen terör örgütü eleman bulma derdine düştü. Mahalle toplantılarıyla eleman arayan örgüte vatandaşlar büyük şok yaşattı.

Abone ol

Teröre yönelik yürütülen operasyonların ardından örgütteki çözülme devam ediyor.

Sur ve Nusaybin gibi ilçelerde çok sayıda teröristin öldürülmesi ve teslim olmasının ardından örgütte yeni eleman bulma telaşı başladı.

VATANDAŞ PKK'YA SIRT ÇEVİRDİ

Diyarbakır başta olmak üzere farklı şehirlerde vatandaşın terör örgütüne sırt çevirmesinin ardından PKK panikledi. Son günlerde ‘Niye eleman bulamıyoruz’ adı altında mahalle toplantıları düzenlendiği istihbaratı alındı.

PKK MESAFEDEN RAHATSIZ

Edinilen bilgilere göre sık sık bir araya gelip toplantı düzenleyen örgüt üyeleri vatandaşın terörle arasına mesafe koymasından rahatsız. Vatandaşın teröre küstüğüne dikkat çeken İçişleri Bakanlığı’ndan bir yetkili “Sürekli olarak toplantı yaptıkları istihbaratını alıyoruz. Mahalle mahalle gezip eleman arıyorlar.

VATANDAŞ MESAFELİ YAKLAŞIYOR

Ancak vatandaş mesafeli yaklaşıyor. Vatandaş özellikle çözüm sürecinde huzurun ve barışın tadına vardı. Süreci örgütün baltaladığını biliyor. Ayrıca ellerinde kullanabilecek malzemede kalmadı” tespitini yapıyor.