BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,74
ALTIN 2.425,04
HABER /  MAGAZİN

Elçin Sangu gerçek sevgilisi Yunus Özdiken kimdir fotoğrafları

Elçin Sangu'nun gerçek sevgilisi Yunus Özdiken isimli bir yönetici. Peki kimdir Yunus Özdiken Elçin Sangu ile olan instagram fotoğraflarında neler var?

Abone ol

Elçin Sangu ve Kiralık Aşk dizisindeki rol arkadaşı Barış Arduç hakkında bir çok iddia ortaya atıldı. Birbirlerine çok yakıştırılan çiftin aşk yaşadıkları da öne sürüldü. Oysa Elçin Sangu'nun 5 yıllık ciddi bir ilişkisi var.

Elçin Sangu'nun birlikte olduğu sevgilisinin adı Yunus Özdiken... Elçin Sangu ile sevgilisi Yunus Özdiken 5 yıldır birlikteler. Elçin Sangu sevgilisi ile yakın arkadaşı Türkü Turan aracılığı ile tanışmış. 

YUNUS ÖZDİKEN NE İŞ YAPIYOR?
Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken oyunculuk sektöründen ya da sanat camiasından değil. Ekranla hiç ilgisi olmayan bir iş yapıyor.
Sevgilisinin perakende sektöründe director olduğunu Elçin Sangu açıklamıştı. Barış Arduç ile aşk iddiaları çıktığında buna çok sert tepki verip şöyle demişti;
-''Beni yolda kim görse, Barış'ı soruyor. Hayatımdaki kişiye (Yunus Özdiken) ayıp. Sevgilim olduğunu bile bile dedikodu çıkarıyorlar. Yoruldum artık."

YUNUS ÖZDİKEN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞIYOR
Elçin Sangu ilişkisini açıkladıktan sonra Yunus Özdiken de sevgilisiyle olan fotoğraflarını instagram hesabından paylaşmaya başlamıştı.
Bu fotoğrafdaki mesaj köpekte saklı. Yunus Özdiken'in kucağındaki köpek Elçin Sangu'nun...

ELÇİN SANGU DA BUNU PAYLAŞTI
Yunus Özdiken'in paylaştığı diğer kare de bu oldu. Bu kareyi Elçin Sangu da etiketleyerek kendi sayfasından takipçilerine gösterdi.

ZEKASINA HAYRANIM
Bir perakende şirketinde üst düzey yöneticilik yapan 5 yıllık sevgilisi Yunus Özdiken’le çok mutlu olduğunu açıklayan Elçin Sangu sevgilisi için şunları söylemişti;
-"Erkek arkadaşımın zekasına hayranım.

Elçin Sangu : -"Çok güzel bir üniversitede siyasal bilimler okumuş, master’ını yapmış. O da İzmirli ama İstanbul’da tanıştık.

Elçin Sangu : - "Her şeyden önce sıkıcı bir adam değil,  komedi unsurları hayatının içinde hep var. O çok zeki, esprili, bana hitap eden, hayatımı geçirebileceğim biri. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki, benim evrilmeme ve gelişmeme sebep oluyor”.

ELÇİN SANGU KİMDİR?
Elçin Sangu 11 Temmuz 1985 İstanbul doğumlu. 30 yaşında olan Elçin Sangu Mersin Üniversitesi Opera bölümünü bitirdi. 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini burslu olarak kazanan Elçin Sangu şöhreti dizilerle buldu.

Elçin Sangu ilk olarak 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide Jale karakteriyle tanındı. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırdı.

Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde de rol alan Elçin Sangu zirveye Kiralık Aşk dizisindeki Defne rolüyle oturdu.