BIST 9.076
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.301,39
HABER /  GÜNCEL

Survivor 2016 kim elenecek kimin adı yazıldı?

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtını verecek SMS oy sıralaması sonuçları merak konusu. Peki Survivor 15 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kaybetti kimin adı elemeye yazıldı?

Abone ol

Survivor 2016 adasından kim elendi sorusunun yanıtını verecek ilk dokunulmazlık oyunu pazar gecesi ekrana geldi. Survivor'da pazartesi akşamı bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak. 17 Mayıs 2016 Salı günü de Survivor SMS oy sıralaması sonuçları açıklanacak. 

Survivor adasında Acun Ilıcalı eleme sistemini yeniden değiştirdi. Artık ünlüler ve gönüllüler takımı her hafta iki dokunulmazlık oynuyor. Ve bunun sonunda her hafta eleme oluyor.

SURVİVOR'DAN KİM ELENECEK DEĞİŞEN ELEME SİSTEMİ NASIL?

Survivor 2016'nın 15 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan bölümünde ise dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler oldu ve yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı. Yarışmacıların oyları sonucunda ilk eleme adayı Gizem Kerimoğlu oldu.

Survivor'ın dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler'de, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Gizem Memiç'in kararıyla ikinci eleme adayı da Serkay Tütüncü oldu.

Dokunulmazlık oyunlarının ilki pazar ikincisi pazartesi geceleri oluyor. Dokunulmazlığı kaybeden takım ada konseyinde eleme adaylarından ilkini belirliyor. İkinci aday da yine bireysel dokunulmazlığı kazanan ismin vereceği kişi oluyor. Bu noktada da bir değişiklik oldu. Artık ada konseyinde eleme adayı olarak ismi çıkan kişi de bireysel dokunulmazlığa katılabilecek.

SURVİVOR 15 MAYIS 2016 DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununun kaderini belirleyen mücadelede Serkay ve Yattara karşı karşıya geldi. Günün en başarılı ismi Yattara takımına galibiyeti getirdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık için yarıştılar.

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan ve kolyeye sahip olan isim Gizem Memiç oldu. Gizem Memiç konseyde ikinci eleme adayını çıkardı.

SURVİVOR SMS OY SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor adasında pazartesi günü bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak. O dokunulmazlık oyununu kaybeden takım da 2 eleme adayı çıkaracak. Ardından eleme adayı olan 4 isim için Survivor'da SMS oylaması başlayacak.

Survivor'dan kim elendi sorusunun yanıtını verecek SMS oylaması sıralama sonuçları salı günü ada konseyinde açıklanacak.

SURVİVOR ÜNLÜLERDE SEMİH ÖZTÜRK VE YUNUS GÜNÇE ATIŞMASI

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNDA ATAKAN'DAN EFECAN'A ŞOK

Survivor 2016'nın 14 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde iletişim oyununda Efecan'la karşılaşan Atakan, oyunun ardından elindeki halkayı rakibinin boynuna attı. Efecan bu duruma tepki gösterdi ve Alp Kırşan, oyunun ardından Atakan'ı uyardı.

SURVİVOR SON ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016'nın 14 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü için kıyasıya mücadele ettiler. Oyunun kazananı Gönüllüler takımı oldu.