BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,95
HABER /  DÜNYA

Elazığspor - G.Birliği maçı sonrası açıklamalar

Gençlerbirliği’nin deplasmanda Elazığspor’u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktör ve futbolcular maçı değerlendirdi.<br/>Elazığsp...

Abone ol

Gençlerbirliği’nin deplasmanda Elazığspor’u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktör ve futbolcular maçı değerlendirdi.
Elazığspor Teknik Direktörü Trond Sollied, maçtan sonraki değerlendirmesinde, “Oyuncularım maç içerisinde bazı şeyleri unuttu. Ancak bu sonuç tamamen rastlantı. Bugün burada kazanabilirdik. Ama şans bizden yana değildi. Maçın bazı kırılma anları vardı. O pozisyon sarı kart idiyse ben de Amerika’nın başkanıyım. Kendi evimizde puan kaybediyoruz evet doğru ancak baskı altındaysanız nerede oynadığınızın önemi yok” dedi.

’’KESİNLİKLE İSTİFA ETMEYECEĞİM’’
Taraftarların istifa söylemlerinin hatırlatılması üzerine Sollied, “Önceki basın toplantılarında da söylemiştim şimdi de söylüyorum kesinlikle istifa etmeyeceğim. Ben bu takımın ligde kalacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Elazığsporlu oyuncular Özgür Özkaya ve Onur Ayık da hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını vurgulayarak, ellerinden geleni yaptıklarını fakat son dakikalarda yenen gollerden dolayı haftalardır puan kaybettiklerini ifade ettiler.

MEHMET ÖZDİLEK:PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK KÖTÜ DURUMDAYDIK
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, oyuncularını tebrik ederek başladığı konuşmasında, “Başından sonuna kadar hak ettiğimiz bir mücadeleydi. Psikolojik olarak çok kötü durumdaydık ama aramızdaki puan farkını kapatmak istiyorduk. İlk devre bitmeden beraberliği yakalamak güzel oldu. Hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik.. Önümüzde çok zorlu bir maraton var. Maalesef Gençlerbirliği bu sene hak etmediği bir yerde. Ama bunu konuşmaktansa bugünü konuşmalıyız. Eksiklerimiz var devre arası transfer yapacağız” açıklamasında bulundu.
Gençlerbirliği futbolcularından Serkan Kurtuluş, hoca değişikliğiyle beraber 3 puan almak için sahaya çıktıklarını ifade ederek, 1-0 geriye düşmelerine rağmen maçı kazanmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
(İHA)