BIST 10.083
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.439,38
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Akhisar maçının gollerini kimler attı?

Beşiktaş, deplasmanda Akhisar Belediyespor'a konuk oldu. Maçın gollerini hangi futbolcular attı?

Abone ol

Süper Lig'de zirve takibini sürdüren Beşiktaş, Rizespor'dan sonra Akhisar Belediyespor'a da takıldı.. Kartal; öne geçmesine rağmen iki farkla geriye düştüğü gol düellosundan bir puanla ayrıldı, yarışta yara aldı.

17. dakikada Olcay'la 1-0 öne geçen siyah-beyazlılar, Bruno'nun 10 dakika içinde attığı 2 golle 2-1 mağlup duruma düştü.

Dakikalar 37'yi gösterdiğinde Bilal'in golüyle farkı 2'ye çıkaran Akhisar 2 dakika sonra Oğuzhan'ın golüne engel olamadı ve ilk yarı 3-2 Akhisar'ın lehine sona erdi.

İkinci yarıya hızlı giren siyah-beyazlılar Almeida'nın kafa vuruşuyla durumu 3-3'e getirdi. Bu dakikanın ardından her iki takım da net fırsatlardan yararlanamayınca karşılaşma berabere bitti.

BEŞİKTAŞ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Akhisar Belediyespor: 3 - Beşiktaş: 3

Stat: Manisa 19 Mayıs

Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Orkun Aktaş, Mehmet Cem Hanoğlu

Akhisar Belediyespor: Oğuz Dağlaroğlu, Emrah Eren, Sonko, Uğur Demirok, Çağdaş Atan, Ahmet Cebe (Dk. 22 Kenan Özer), Merter Yüce, Bilal Kısa, Güray Vural, Bruno, Niasse

Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Escude, Ersan Gülüm, Motta, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Fernandes, Almeida

Goller: Dk. 24 ve 35 Bruno, 37 Bilal Kısa (Akhisar Belediyespor), Dk. 17 Olcay Şahan, Dk. 40 Oğuzhan Özyakup, Dk. 54 Almeida (Beşiktaş)