BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ekrem Dumanlı kaçtığı ABD'den bu mesajı yolladı!

Ekrem Dumanlı ABD'de görüntülenmesiyle ilgili twitter hesabından öfke kustu. Ekrem Dumanlı twitter üzerinden yolladığı mesajda kendisine terör örgütü üyesi denilmesine çıldırdı.

Abone ol

FETÖ'nün medya imamı Ekrem Dumanlı Pensilvanya'da Fethullah Gülen'in dizinin dibinde olduğu ortaya çıktı. Son görüntüleri yayınlanan Dumanlı twitter üzerinden zehir zemberek mesajlar yolladı.

ABD'ye kaçtığı kesinleşen Ekrem Dumanlı dün sosyal medyaya bir alışveriş merkezinde çekilen görüntüleriyle düştü.

İmaj yenileyen Ekrem Dumanlı bu görüntüler yayınlanınca öfke kusan twitler attı. Ekrem Dumanlı "Orda/ burda görüldü' tarzındaki haberler kalleş bir algı çabasıdır. Tabii ki uzayda değilim, dünyanın pekçok ülkesine gidiyor geliyorum" diye yazdı.

Ekrem Dumanlı kendisine 'terör örgütü üyesi' denilmesine de çıldırdı. İşte Ekrem Dumanlı'nın son görüntüsü yayınlanınca twitter üzerinden yazdıkları;

1- Bana (ve benim gibi şiddet cebir karşıtı herhangi birine) terör örgütü üyesi diyen, yalancıdır, müfteridir...

2-'Orda/ burda görüldü' tarzındaki haberler kalleş bir algı çabasıdır. Tabii ki uzayda değilim, dünyanın pekçok ülkesine gidiyor geliyorum.

3- Türkiye'de hukuk kalmış gibi rol yapıp 'hesap ver' diyenler, önce kendi hesaplarını versin, sonra ahkam kessinler...

4- Türkiye'yi işkence merkezi haline getirenler bilmiyor ki onların uydurduğu suçlamanın dünyada karşılığı yok! Uydurduğunuz suça kim inanır

Son bir not: En galiz küfürler savuranlar, yaptığınız insani de değil İslami de. Hakaret, yalan, iftira... Allah var ahiret var, hesap var!

Korkan kim belli: Haklarında onlarca dava açılan kişilerin Twitter hesaplarına erişim Türkiye'de yasak. Niye! Bu kadar mı zor cevap duymak.

EKREM DUMANLI'NIN ABD'DEKİ GÖRÜNTÜLERİ