BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Cem Küçük iddiası! Cumhuriyet'i kime verecekler?

Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik operasyonla ilgili konuşan Cem Küçük'ten şaşırtan iddialar geldi. Küçük, Cumhuriyet'in FETÖ'cülerden alınıp Kemalistlere teslim edildiğini iddia etti.

Abone ol

Cem Küçük TGRT ekranlarında başladığı yeni programında Cumhuriyet Gazetesi operasyonunu yorumladı.

Cem Küçük'ün iddiasına göre bu bir 'kurtarma' operasyonu. FETÖ'cü ve PKK yandaşları tarafından ele geçirildiğini iddia ettiği gazetenin bu operasyonla asıl sahipleri olan Kemalist Atatürkçülere teslim edileceğini öne sürdü.

Cem Küçük "FETÖ tetikçisi Akın Atalay zaten vakfı hukuksuz gasbetmişti. Vakıf Alev Coşkun ve arkadaşlarının hakkıdır. Hukuk bunu emrediyor" diye konuştu.

İşte Cem Küçük'ün TGRT Haber ekranlarında yaptığı açıklama;

-Akın Atalay denilen bir tarafıyla PKK'lı bir tarafıyla FETÖ'cü bir tarafıyla ABD'li bu tip vakfın yönetimini ele geçirmişti. Sonrasında da Can Dündar'ı yayın yönetmeni yaptı. O gün bugündür de gazete FETÖ'cülerin ve PKK'lıların gazetesi oldu.

-"Burda Kemalist Atatürkçü olanlar rahat olsun. Akın Atalay'ın yönettiği vakfın ondan alınıp Alev Coşkun ve Kemalist Atatürkçülere verilmesi gerekiyor. Bence Can Dündar da Akın Atalay da terörist. Bunlar bu devlete ihanet ettiler. Kemalis Atatürkçüler rahat olsun. Bu gazete onların olmalı."