BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,63
ALTIN 2.412,77
HABER /  GÜNCEL

Ekrem Dumanlı canlı yayında gözaltına alındı!

14 Aralık operasyonundaki en kritik isimlerden olan Ekrem Dumanlı STV'nin canlı yayınında polis tarafından gözaltına alındı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
14 Aralık operasyonu kapsamında cemaatin medya ayağına dönük gözaltılar sürüyor. Zaman gazetesi binasına yeniden gelen polis canlı yayında gazetenin yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı'yı gözaltına aldı.

Polisin sabah saatlerinden sonra yeniden geldiği Zaman gazetesinin Yenibosna'daki merkezinde STV'nin canlı yayınında binaya girdi ve Dumanlı'nın odasına giderek gözaltı işlemini yaptı. Dumanlı polisler tarafından emniyete götürülüyor.

"POLİS ARKADAŞLARI BEKLİYORUM" DEMİŞTİ

Gözaltına alınacak isimler arasında yer alan Ekram Dumanlı’yı emniyete götürmek üzere Zaman Gazetesi’ne gelen polisler gözaltı işlemi yapmadan binandan ayrıldı.Dumanlı daha sonra basın mensuplarına açıklama yaparak, “polis arkadaşları bekliyorum” dedi.

Polisler birkaç saat sonra tekrar zaman Gazetesi’ne geldi. Bu sırada Zaman çalışanları polislere sloganlar ve pankartlarla büyük tepki gösterdi.

HAKAN ŞÜKÜR VE İDRİS NAİM EŞLİK ETTİ

Yaşanan arbedenin ardından polisler Ekrem Dumanlı’nın yanına giderek gözaltına aldı. Ekrem Dumanlı ve polisler alkışlar ve protestolar eşliğinde merdivenlerden indi.

Zaman çalışanlarının "özgür basın susturulamaz" şeklinde slogana attığı duyuldu. Dumanlı'ya eski AK Parti mileltvekili Hakan Şükür de eşlik etti.

Dumanlı gözaltına alınırken binaya Milad Partisi Genel başkanı İdris Naim Şahin ve DGP Genel Başkanı İdris Bal da geldi.

"ÖZGÜR BASIN SUSTURULAMAZ!"

Dumanlı'nın gözaltına alunma işlemi süresince protestolarını devam ettiren Zaman çalışanları "özgür basın susturlamaz" ve "hizmet burada hırsızlar nerede" sloganları attı.

video hazırlanıyor...