BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Ekranda gelin adayı çıldırdı kaynana kapak attı

Kısmetse Olur'da Erdem ve Melis kavgasına anne ve teyze katıldı. Kismetse Olur böyle kavga görmedi Melis anneye 'kes' diye bağırdı olay çıkardı.

Abone ol

Kısmetse Olur damat adaylarından Erdem Dalfidan'ın annesi Feride ile gelin adayı Melis birbirine girdi. Ekrana yansıyan gelin adayı kaynana kavgası sınırları zorlayan türdendi. 

Gelin adayı Melis'in teyzesi ile damat adayı Erdem'in annesi Kısmetse Olur evine gittiler. Melis'in teyzesi Ayten Hanım damat adayı Erdem'e sert çıkarken Serhan'ı da yeğeniyle çıkması için iknaya çalıştı.

ERDEM'İN ANNESİ MELİS'İ HAŞLADI

Gelin adayları evine giden Erdem'in annesi Feride Hanım ise Melis'e çok kızgındı. Melis'i ilk dakikadan itibaren haşlamaya başlayan Feride Dalfidan şu sözleri söyledi;

-"O keslerle sen kendini kestin bitirdin! Başkalarını kıra kıra kendi kırıklarını tamir edemezsin. Bu sana söyleyebileceğim en net şeydir. Burda 6 delikanlı var onların da anneleri izliyor seni. Hiç bir anne gördüklerine katlanamaz."

MELİS ŞOKA GİRDİ

Bu sözler karşısında şoka giren Melis kendini toparlamaya çalışarak "Neden benim üzerime geliyorsunuz" dedi. Bunun üzerine Erdem'in annesi Melis'in üstünü çizen şu sözleri söyledi;

-"Sen bizim hayatımızda bir satırdın yazıldı bitti. Özgürsün istediğini yapabilirsin. Gördüklerim benim için kafidir. Senin yolun açık olsun.  Erdem şimdi başka bir ilişkiye başladı Cansel ile yemek yediler. Aklın yolu bir gibi. Cansel'in naifliği ortada umarım herşey yolunda gider. Ben Cansel'i zaten beğenmiştim."

MELİS İLE ERDEM'İN ANNESİ FERİDE'NİN KAVGASI

Melis ile Feride Hanım arasındaki asıl kavga teyzede olaya dahil olunca patladı. Ekran başındakileri şoke eden kavgada Melis yine 'kes' diye bağırıp terketti. Ardından Melis'in teyzesi ile Feride Hanım birbirine girdi. Erdem ise 'Benim anneme kes dedib Ben bu hakareti kaldırabilecek bir adam değilim' diyerek tepki koydu. Ortalığı toparlamak Aysel Hanım'a kaldı.

MELİS'İN TEYZESİ SERHAN'I İKNAYA ÇALIŞTI

Damat adaylarının evine giden Melis'in teyzesi Ayten Hanım ise Erdem'in üstüne gitti. Ayten Hanım'ın asıl dikkat çekici tavrı ise Serhan'ı Melis ile ilişkiye başlama konusunda ikna etmeye çabası oldu.