BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Ehliyet sınav yorumları 23 aralık soru ve cevapları

Ehliyet sınav yorumları 23 aralık'ta yapılan ehliyet sınav soru ve cevapları merak ediliyor. 4 Ocak tarihinde açıklanacak olan ehliyet sınavının soru ve cevapları MEB'den yayınlandı mı?

Abone ol

23 Aralık 2017 Cumartesi günü yapılan ehliyet sınav soruları merak ediliyor. Binlerce adayın girdiği ehliyet sınavı nasıldı yorumlar neler? Ehliyet sınavı 23 Aralık'a gelin yakından bakalım.

Binlerce sürücü adayı ehliyet sınavında ter döktü. 2017 son (23 Aralık) ehliyet sınavı soruları nasıldı zor mu kolay mıydı? Milli Eğitim Bakanlı tarafından düzenlenen Ehliyet sınavı ilk yardım soruları nasıldı zor mu kolay mıydı?, Ehliyet sınavı trafik soruları zor muydu?, Ehliyet sınavı motor soruları nasıldı zor mu kolay mıydı?, Ehliyet sınavı trafik adabı soruları kolay mıydı? 

23 ARALIK EHLİYET SINAV YORUMLARI: Ehliyet sınavında 50 adet soru soruluyor. Sınavdan 70 ve üzeri alan adaylar direksiyon sınavına girmeye hak kazanıyor. Ehliyet sınav yorumlarına gelince bir kısım sorular bilgi ile rahatlıkla çözülebilecek düzeyde. Genel olarak bakıldığında ise sınav çok ağır değildi. Teknik soruların yer aldığı ehliyet sınav sonuçları 4 Ocak 2018 tarihinde açıklanacak.

EHLİYET SINAV SORU CEVAPLARI YAYINLANDI MI

Ehliyet sınav soru ve cevapları henüz yayınlanmadı. MEB'den yayınlanacak olan ehliyet sınav soruları yayınlandığı andan itibaren haberimizden ulaşabilirsiniz.