BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.440,19
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

eganba.com'da mutlaka vardır

Türk yayıncılığına ve kültür dünyasına değer katma iddiası ile yola çıkan eganba.com sitesi, çıtasını yükseltti ve " Aradığınız, Eganba’da mutlaka vardır" diyor.

Abone ol

Türk yayıncılığına ve kültür dünyasına değer katma iddiası ile yola çıkan eganba.com sitesi, çıtasını yükseltti ve " Aradığınız, Eganba’da mutlaka vardır" diyor.

İşte Eganba'nın tanıtım metni:

İşte geldik…
Bizi beklediğinizi biliyorduk…
Kitapların, filmlerin ve müzik albümlerinin hem en elverişli fiyata hem de çok hızlı bir şekilde adresinizde olması için site site dolaşıp duruyordunuz; haberimiz vardı.
Bazılarındaki sizi mutlu etmeyen seçeneklerden şikâyetiniz olduğunun da farkındaydık.
Türk yayıncılığına ve kültür dünyasına değer katmaya geldik…
Yeni perakende kitap sitemiz www.eganba.com artık bir tık kadar yakınınızda.
Yazıyı keşfeden Sümerliler, günlük hayatlarının bir parçası olan satış yerlerine ‘eganba’ adını vermişti. Kil tabletten okuyorlardı, ama kil tabletten kitaba çok şey değişti.

Şimdi www.eganba.com, isminin de hakkını vererek, edebiyattan felsefeye, çocuk kitaplarından akademik kitaplara, tarihten dini kitaplara yaklaşık 3 bin yayınevinin 145 bin farklı çeşit kitabını, 4 bin metrekarelik lojistik merkezinde, kitapseverlere en hızlı, en güvenli ve en iyi hizmet kalitesiyle ulaştırmak için depoluyor.
O nedenle de, kendimize güveniyoruz ve iddia ediyoruz: Aradığınız, Eganba’da mutlaka vardır.

Peki biz kimiz?
Eganba, Arasta Bilgi Teknolojileri’nin bir kuruluşudur. Arasta, yayıncılık ve e-ticaret sektörlerinde deneyimli kadrosuyla sektöre artı değer katmak ve sektörün tüm ihtiyaçlarına yenilikçi, pratik çözümler üretmek için Temmuz 2013’te yola çıktı. İlk olarak yayıncıların, kitabevlerinin tedarik ve dağıtım sorununu çözmek ve Türkiye’nin her noktasına en geniş ürün yelpazesiyle en hızlı, en güvenli ve en kaliteli hizmeti sunmak için www.emekkitap.com kurumsal satış portalını Mart 2014'te devreye aldı.

Haziran 2015 itibarıyla Türkiye’nin 81 ilindeki 1300 kitabevine hizmet vermekte. Son bir yıl içerisinde yaklaşık 145 bin farklı kitaptan, 5 milyon adet bu kitabevleri aracılığıyla okurlara ulaştırıldı.
Gücümüz, sağlam ağımızdan, uzman kadromuzdan, deneyimimizden ve enerjimizden geliyor.
Biz kendimize güveniyoruz, sizlerin de bize güvenmenizi istiyoruz, diliyoruz.