BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.443,60
HABER /  GÜNCEL

Efsane Fenerli'nin durumu kötü!

Fenerbahçe'nin 'ordinaryüs' lakaplı efsane futbolcusu Lefter Küçükanyondanis'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor...

Abone ol

Atina'nın ''Evangelismos'' Hastanesi yetkilileri, AA muhabirine yaptıkları açıklamada, hastanenin kalp ve damar hastalıkları kliniği yoğun bakım ünitesinde bulunan Küçükandonyadis'in, düne nazaran kötülediği yorumunda bulundular.

Yetkililer, ''Hastanın durumu istikrarlı değil. Düne göre bugün koşullar daha da zor. Tabii ki değişmez diye bir şey yok, ancak Sayın Küçükandonyadis'in yaşının da ileri oluşu durumu güçleştiriyor'' diye konuştular.

''Ordinaryüs'' lakaplı, 85 yaşındaki Küçükandonyadis'e dün, yüzde 80 oranında aort damarı tıkanıklığı teşhisi konulmuştu.

Küçükandonyadis'in hastanede enfeksiyon kaptığını da belirten yetkililer, bu duruma karşı gerekli önlemlerin alındığını açıklamışlardı.

Yetkililer, efsane futbolcunun hastaneden çıkarak yolculuk yapmasının mümkün olmadığını vurgulamışlardı.

Öte yandan, Küçükandonyadis'in dün, geçen güne kıyasla daha iyi olduğunu belirten doktorlar, ''bu tür durumlarda, 1 artı 1 eşittir 2 etmiyor. Hastamızın durumu ciddiyetini koruyor'' demişlerdi.

''BENDEN SELAM SÖYLE BÜYÜKADA'YA''

Perşembe günü yoğun bakıma alınan, bilinci açık olan Küçükandoniyadis, konuşmak da zorluk çekse de AA muhabirinin, Büyükadalı dostlarından getirdiği selamları duyunca tebessüm etmiş ve ''Benden selam söyle Büyükada'ya. Önümüzdeki yaz inşallah Ada'da tekrar beraber oluruz'' şeklindeki dileğini dile getirmişti.