BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,77
ALTIN 2.478,64
HABER /  SEÇİM  /  ANKET

Efkan Ala'dan İsrail'e yaylım ateşi

İçişleri Bakanı Efkan Ala, İsrail'e zulmü durdurma çağrısı yaptı. Bakan Ala, "Gazze'den çekilin, yoksa bunun bedelini bugün olmazsa yarın mutlaka ödersiniz" dedi.

Abone ol

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Gazze'de şu an sadece Gazzeli kardeşlerimiz değil insanlığın vicdanı ve onuru bombalanmaktadır. Bu insanlığa karşı suçtur" dedi.

Bakan Ala, yaptığı açıklamada, Gazze'nin ramazan ayında insanlığın vicdanını yaralayan bir saldırıyla karşı karşıya olduğunu söyledi.

BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEKSİNİZ 

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını şiddetle kınadığını, tüm insanlığın da bu saldırıları kınaması gerektiğini belirten Ala, "Gazze'de şu an sadece Gazzeli kardeşlerimiz değil insanlığın vicdanı ve onuru bombalanmaktadır. Bu insanlığa karşı suçtur. Zulmü durdurun, Gazze'den çekilin, yoksa bunun bedelini bugün olmazsa yarın mutlaka ödersiniz" diye konuştu.

İSLAM DÜNYASI HAREKETE GEÇMELİ 

Uluslararası kuruluşlardan harekete geçmesini isteyen Ala, şunları söyledi:

"Uluslararası kuruluşların kuruluş amacı, insanlığın barış içerisinde yaşamasını sağlamaktır. Burada bir insanlık dramı, bir katliam yaşanırken, uluslararası kuruluşlar gerekli kararları alıp bu saldırıları derhal durdurmalıdır. İslam dünyası da saldırıları durdurmak için elinden geleni yapmalıdır. Eğer uluslararası kuruluşlar, böyle bir faciaya çözüm üretemiyorsa ne için vardır? İnsanlık bunları sorgulayacaktır."