BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,96
ALTIN 2.437,45
HABER /  MEDYA

Eda Akkaya Survivor'dan elendi Atakan bombasını patlattı!

Survivor'dan elenen isim dün gece SMS sonuçlarına göre belli oldu. 4 kişi arasından en az oyu alan Eda Akkaya Survivor'a veda eden isim oldu. Elenmesin ardından gemileri yakan Eda Akkaya her şeyi bir bir anlattı.

Abone ol

Survivor'dan kim elendi sorusu dün gece SMS sonuçları sonrası belli oldu. Adaya veda eden isim en az oyu alan Eda Akkaya oldu. Vedanın ardından Eda Akkaya adada yaşananları ve Atakan'ın 'oyununu' bir bir anlattı!

ATAKAN BANA İHANET ETTİ!

Atakan'ın bana ihanet ettiğini düşüyorum. Çünkü bir defa buradan gitmek istiyorum dedim ve bu sürekli gideceğimi ifade etmişim gibi yansıtıldı. Nagihan ve Yılmaz'a tekrar yakınlaştım çünkü, onlara bir şans daha vedim. Yılmaz çok beylik laflar etti kimseyle konuşmayacağım, kimsenin yanına gitmeyeceğim dedi ama bunlar sonradan hep unutuldu. Gitti, konuşmayacağım dediği isimlerle barıştı. Nagihan ve Yılmaz ile hayata bakış acımızın çok farklı olduğunu gördüm.

İÇİM ÇOK RAHAT

Eda, erzak konusunda adaletsizlik yapıldı mı sorusuna ise söyle cevap verdi; zaten elimize gelen erzak kısıtlı herkesin gözü önünde dağıtılıyor. Bu güne kadar adaletsizlik yaptığımızı düşünmüyorum. Benim için rahat o yüzden.

 MEHMET ATAKAN'IN OFFİCEBOY'U OLMUŞ

Mehmet tamamen Atakan'ın getir götür işini yapan office boy olmuş durumda. Atakan gel deyince geliyor, git deyince gidiyor. Atakan'ın gölgesinde hareket ediyor. Sanırım bu hareketleri ile sırtını Atakan'a dayayıp birleşmeye gitmek istiyor.  Ama onun o günleri göreceğini sanmıyorum. Ezgi'de Atakan'a çok yakın. Atakan yatıyor Ezgi de yatıyor. Atakan kalkıyor Ezgi de kalkıyor. O ne yaparsa onu yapıyor.

22 MART 2016 ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya
7. Mehmet