BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Eczaneye ilaç almaya giderken kaza yaptılar: 2 ölü, 2 yaralı

Bursa’da tedavi oldukları hastaneden eczaneye ilaç almaya giden 2 kişinin bulunduğu otomobilin başka bir otomobille çarpışması sonucu meydan...

Abone ol

Bursa’da tedavi oldukları hastaneden eczaneye ilaç almaya giden 2 kişinin bulunduğu otomobilin başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi ölürken, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Osmangazi ilçesi Çekirge Caddesi üzerinde gece 03.00 sıralarında meydana geldi. Nagihan Görgülü ve kimliği belirlenemeyen bir kişi, gece rahatsızlanarak Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’ne gitti. Tedavi sonrası ilaç almak için 16 RM 975 plakalı otomobille eczaneye giden araç, 16 LY 882 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrası her iki otomobilde hurdaya dönerken, olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Otomobilde bulunan Nagihan ve kimliği belirlenemeyen 1 kişi kaza sonrası etrafa savrulurken, olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri tarafından kaldırıldıkları Bursa Çekirge Devlet Hastanesi ve Muradiye Devlet Hastanesi’nde hayatlarını kaybetti.
Diğer otomobil içinde bulunan 3 kişi kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken, Nimet Akar ve Arzu Cankat’ın hafif yaralı olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)