BIST 10.115
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.410,93
HABER /  GÜNCEL

Araba fiyatına papağan

Bartın’da bir pet shopta alıcısını bekleyen Afrika ‘Ara’ cinsi papağanın 7 bin TL’lik fiyatı duyanları şaşırtıyor. <br/>Bartın’da Mehmet Asm...

Abone ol

Bartın’da bir pet shopta alıcısını bekleyen Afrika ‘Ara’ cinsi papağanın 7 bin TL’lik fiyatı duyanları şaşırtıyor.
Bartın’da Mehmet Asma’nın işletmeciliğini yaptığı pet shopta, Afrika kökenli ve genelde boyları 1 metreye yakın olan ‘Ara’ türü papağan, görenlerin ilgisini çekiyor. İşletmeci Mehmet Asma, alıcısını bekleyen papağan ile ilgili yaptığı açıklamada, “120 yıl ömrü olan ’Abidin’ isimli Ara cinsi papağanımız daha 4 yaşındadır. 5 bin lira ile 45 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılmaktadır. Fiyatını öğrenen bazı insanlar şaşırabilirler fakat özellik ve zeka bakımından diğerleri arasında önemli bir papağandır. Diğer papağanlarla kıyaslandığında en iri papağan türüdür. Eğitimlerini düzenli yaptığınız taktirde istediğiniz şekilde konuşturabilirsiniz. Çünkü bunun türlerinin örnekleri bulunmaktadır. İlgisini çeken halkımızı papağını gelip görmeye davet ediyoruz. Zaten bu işlerden anlayan bir kişi ’Ara’ cinsi papağanın ne derecede değerli olduğunu biliyordur” dedi.

“FENERBAHÇELİLER AYRICA İLGİ GÖSTERİYOR”
Yoldan geçen herkesin dikkatini çeken papağan, sarı laciverte yakın renk tonlarıyla Fenerbahçe taraftarının da ayrıca dikkatini çekiyor. Papağanın fotoğrafını çekerek sosyal paylaşım sitelerinde paylaşan Fenerbahçe taraftarları, Papağan Abidin’e ‘Şampiyon Fenerbahçe’ dedirtmeye çalışıyor.
(İHA)