BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.404,70
HABER /  MAGAZİN

Ece Hüsnüye değil başkasına gitmiş!

Hüsnü Şenlendirici, Ece Gürsel ile Hollanda’da buluştukları yönündeki haberler karşısında isyan etti

Abone ol

Ece Gürsel ile buluşmak üzere Hollanda’ya gidip Amsterdam Schiphol Havaalanı’ndaki bilinmeyen bir nedenle 6 saat gözaltında tutulduğu iddia edilen Hüsnü Şenlendirici “ Hollanda’ya gittim, Ece de oradaydı ancak bana değil İsmail’e geldi. Kızın benimle bir ilgisi yok, İsmail ile görüşüyor ama herkes benim üstüme geliyor” diyerek isyan etti.

Şenlendirici “Avrupa’nın en güzel şehirlerinde 7 konser veriyorum, hiç kimsenin umurunda değil. Beni nasıl rencide ediyorlar. Türk müzisyen olarak dünyayı geziyorum ama memleketimde değer görmüyorum. Yarın (bugün) Ece (Gürsel) ile de Deniz (Seki) ile de konuşacağım. Artık kimseyle uğraşamam. Benim bir tek klarnetim var. Ece’nin benimle hiçbir bağlantım yok artık. İsmail de en yakın arkadaşımdı ve bu yüzden Taksim Trio’yu da noktaladım artık yokum. Bu saatten sonra İsmail beyefendi ile iş de yapmak istemiyorum. Benim boşanamama nedenim de İsmail’dir Onu şahit yazdırdım hiçbir davaya gelmedi” diye konuştu.

Ece Gürsel ile Hollanda’da buluştuğu söylenen müzisyen İsmail TunçbilekEce albüm çalışmaları için Almanya’ya gelmişti. Onlarla buluştum ve 1 gün görüştük” dedi. Ece Gürsel’in evli olan Tunçbilek ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.