BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Eagles of Death üyeleri öldü mü son fotoğraf

Eagles of Death konserinde 100 kişinin ölümüne neden olan terör saldırılarından hemen önce çekilen bir fotoğraf yayınlandı. Eagles of Death üyeleri öldü mü sorusunun yanıtı ise hala muamma.

Abone ol

Fransa'yı kana bulayan saldırılarda en çok can kaybı ABD'li rock grubu Eagles of Death Metal'ın (Death Metal Kartalları) konseri sırasında yaşandı.

Grup üyelerinin Bataclan konser salonundaki katliam sonrası akıbetleri bilinmiyordu. Grubun davulcusu Julian Dorio'nun eşi Washington Post gazetesine yaptığı açıklamada, grup üyelerinin kaçmayı başardığını söyledi. Öte yandan, dünyayı sarsan katliamdan dakikalar önce grup sahnedeyken çekilen bir fotoğraf yayınlandı.

Paris’te 11 Eylül terörünü yansıtan 13 Kasım saldırılarında en çok kurban, ABD'li müzik grubu Eagles of Death Metal’in konser verdiği Bataclan konser salonunda yaşandı. İçeri giren saldırganlar otomatik silahlarla müzikseverleri taradı.

SALDIRIYI ŞOVUN BİR PARÇASI SANDILAR

Salonun uzak bölümlerinde önce bu sesler şovun parçası sanıldı ama etraf kan gölüne dönünce gerçek anlaşıldı. Bir grup müzikseveri rehin alan saldırganlardan bir kısmı kendisini havaya uçurunca ölü sayısı arttı, ardından polis eylemi sonlandırdı.

EAGLES OF DEATH ÜYELERİ YAŞIYOR MU?

Birkaç saat boyunca Eagles of Death Metal üyelerinden haber gelmedi. Hepsinin öldürüldüğü iddiaları sosyal medyada dolaştı.