BIST 10.247
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.408,47
HABER /  POLİTİKA

DYPden düdüklü eylem

Mersin'de, DYP'liler, AK Parti Hükümeti'nin ekonomi politikalarını düdük çalarak protesto etti.

Abone ol

DYP Mersin Merkez İlçe Başkanı Mustafa Göktaş, AK Parti iktidarının milletle olan maçının bittiğini söyleyerek, "AK Parti uzatmaları oynuyor" dedi.
DYP Mersin Merkez İlçe Başkanı Mustafa Göktaş, bir grup partiliyle birlikte parti binası önünde düzenlediği eylemde, AK Parti Hükümeti'ni ilginç bir gösteriyle protesto etti. Göktaş, eylem öncesi yaptığı açıklamada, ülkede her gün açlık ve yokluk yüzünden cinnet geçiren, yaşamına son veren insanların olduğunu ileri sürerek, hırsızlık, fuhuş, kapkaç ve dolandırıcılık diz boyu artarken, hükümetin "Ekonomi iyiye gidiyor" diyerek halkı kandırdığını iddia etti.

"Açlığı, yokluğu ve yoksulluğu gidereceğiz" diye işbaşına gelen hükümetin, bunlarla uğraşmak yerine 82 yaşındaki Fethi Dede ile uğraştığını öne süren Göktaş, "Fethi Dede'ye güç göstereceğinize, Matsakis'e gösterin" diye konuştu.

Yolsuzlukları bitireceğini belirterek iş başına gelen hükümetin bir bakanının yolsuzluk iddialarıyla CIA raporlarında yer aldığını ileri süren Göktaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bakan, CIA raporunda ama milletimiz yolsuzluklar yüzünden oksijen çadırında. AK Parti Hükümeti, dün iş başına gelirken, millete 4 yıl içinde mutluluk, refah, barış ve huzur vaat ediyordu. Bugün bunlar için 2015 yılını beklemek gerektiğini söylüyor. Yani hayal ekiyor, hayal biçiyor. AK Parti'nin milletimizle olan maçı bitmiştir, uzatmaları oynuyorlar."

Mustafa Göktaş, açıklamasının ardından "Düdük çalıyor, uzatmalar başlıyor" diyerek, partilileriyle birlikte düdük çalıp, hükümeti protesto etti.