BIST 10.311
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.454,22
HABER /  GÜNCEL

Düzce hava durumu kar geliyor!

Düzce'de kar yağışı başladı hava durumu raporlarına göre sıcaklıklar düşüyor. Meteorolojiden gelen son tahminlere göre sıcaklıklar düşmeye devam edecek.

Abone ol

DÜZCE'de sıcaklıklar düşüyor kar yağışı başladı. Hava durumu raporlarına göre bugün en yüksek sıcaklık 5 derece olacak hissedilen sıcaklık ise 3 dereceyi geçemeyecek. Düzce ve Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde kar yağışı etkili oluyor.

Bolu Dağı'nda kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunun Hiciz ve Kabalak rampalarında sürücüler,  zaman zaman kayganlaşan zeminde zor anlar yaşıyor.

Kaynaşlı, Yığılca ve Gölyaka ilçeleri ile yüksek kesimlerdeki Topuk Yaylası, Güzeldere ve Tepeköy mevkilerinde kar kalınlığı 30 santimetreyi aştı.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-04-09-at-12.30.23-pm.png
D-100 karayolunun Bolu Dağı geçişindeki Bakacak, Karanlıkdere, Bıçkıyanı, Darıyeri Hasanbey ve Dipsizgöl mevkilerinde sürücüler, araçlarına zincir takarak ilerliyor.

Karayolları ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor. Trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli olmaları ve hız yapmamaları konusunda uyarıyor.

Kar yağışı, kent merkezinde de etkili oluyor.