BIST 10.118
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.408,82
HABER /  GÜNCEL

Duran kalbi çalıştırıldı ama..

Sürücünün talihsiz sonu. Kaza geçiren yaralıya yapılan müdahale ile duran kalbi çalıştırıldı. Hastaneye kaldırıldı ancak..

Abone ol

Bayrampaşa'da meydana gelen trafik kazasında araçta sıkışan sürücünün kurtarıldıktan sonra duran kalbi, sağlık ekibince yeniden canlandırıldı, ancak sürücü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Aksaray-TEM bağlantı yolu Sağmalcılar Viyadüğü'nde meydana gelen kazada, 34 DC 3429 plakalı aracıyla Aksaray yönünde giden Şenol Başokur (40), deprem güçlendirme çalışmaları nedeniyle trafiği viyadüğün kuzey köprüsüne yönlendiren uyarı levha ve ışıklarını fark etmeyerek çalışma yapılan köprü yoluna girdi.

Yaklaşık 200 metre ilerleyen araç, viyadüğün güney köprüsü üzerinde yapılan güçlendirme çalışmaları sebebiyle yükseltilen asfalt blokuna çarptı. Çarpma sonucunda, sürücü Başokur araçta sıkıştı.

Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri Şenol Başokur'u kurtardı. Göğsünden ve başından aldığı darbelerle ağır yaralanan ve kurtarıldıktan sonra kalbi duran Başokur'a ilk müdahaleye olay yerindeki sağlık ekipleri yaptı. Başokur'un kalbi, elektro şok cihazıyla yapılan müdahalenin ardından yeniden atmaya başladı.

Daha sonra Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Başokur, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.