BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Dünyaca ünlü güzzel Türkiye’de

8. Dosso Dossi Fashin Show’da, özel olarak hazırlanan sonbahar kış temalı podyumda defileye çıkacak olan dünyaca ünlü Rus manken Irina Shayk...

Abone ol

8. Dosso Dossi Fashin Show’da, özel olarak hazırlanan sonbahar kış temalı podyumda defileye çıkacak olan dünyaca ünlü Rus manken Irina Shayk, Antalya’ya geldi.
Defileden iki gün önce Moskova’dan direkt olarak kente gelen Rus manken Irina Shayk’ı, Antalya Havalimanı CIP kapısında Dosso Dossi Yönetim Kurulu karşıladı. Shayk, derin yırtmaçlı siyah bir elbise ve beyaz çanta ve güneş gözlüğü ile aprondan çıktı. Shayk’ın kameralardan kendini gizlediği görüldü. Shayk’a bayan bir arkadaşı eşlik etti. İki valiz getiren Shayk, daha sonra özel otomobil ve korumalar eşliğinde konaklayacağı otele gitti.

SHAYK’A ÖZEL ALAN
Öte yandan Irina Shayk’in podyuma çıkacağı Antalya Expo Center’de özel defile alanı oluşturuldu. Moda Değirmeni olarak hazırlanan alanda sonbahar konsepti hazırlandı. Yerde kurumuş çınar yaprakları, nostaljik bir küçük at arabasında saman ve bal kabağı yer aldı. Alanın arka kısmına yerleştirilen dev değirmen beğenildi. Shayk, önümüzdeki Cuma günü baş manken olarak çıkacağı defilede, ünlü bir markanın küresel ısınmaya dikkat çekmek için tasarladığı özel bir kolyeyi sergileyecek.
(İHA)