BIST 10.471
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.434,94
HABER /  GÜNCEL

Dünya bu küçük fanatiği konuşuyor

İtalya Ligi Serie A'da bir aydır kazanamayan 3 haftadır gol bile atamayan Inter taraftarlarını çılgına çevirdi. Öyle ki...

Abone ol

İtalya Ligi Serie A'da bir aydır kazanamayan 3 haftadır gol bile atamayan Inter taraftarlarını çılgına çevirdi. Öyle ki Inter tribünlerinde, 9 yaşındaki Filippo'nun isyanı sadece İtalya'da değil Avrupa spor kamuoyunda haftanın konusu oldu.

Küçük Filippo, Inter'in Bologna'yı konuk ettiği maçta "Artık lütfen galibiyet alır mısınız? Yoksa okulda arkadaşlarım dalga geçiyor" pankartını açmıştı. O pankartı açan 9 yaşındaki Filippo'ya, Inter kulübü sahip çıktı.

9 yaşındaki Inter taraftarı, "Lütfen kazanın. Arkadaşlarım dalga geçiyor" pankartı açtı, rakip taraftarlar "Takımını değiştir" pankartı ile cevap verdi.

Küçük Filippo'nun duygu yüklü pankartına rağmen Inter'in kötü gidişini sürdürmesi ve Bologna'ya 3-0 mağlup olması ise diğer takım taraftarlarını harekete geçirdi. Juventus taraftarı Filippo için "Takımını değiştir", iki küçük Milan taraftarı "Milan, kazanmaya devam et ki Filippo'yla dalga geçmeyi sürdürebilelim" pankartını açtı. İnter yönetimi ise kötü sonuçlarla üzdüğü Filippo'yu dün takımın yıldızları ile buluşturdu. İnterli kalacağını açıklayan Filippo'ya kaptan Zanetti, forma hediye etti.