BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.399,82
HABER /  GÜNCEL

Düğününden 10 saat sonra öldü

Filipinler’de karaciğer kanseri olan Rowden Guo’nun ölmeden 10 saat önce hastanede gerçekleştirilen düğününe ait görüntüler sosyal paylaşım ...

Abone ol

Filipinler’de karaciğer kanseri olan Rowden Guo’nun ölmeden 10 saat önce hastanede gerçekleştirilen düğününe ait görüntüler sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırdı.
Filipinler’in başkenti Manila’da gerçekleşen düğünde karaciğer kanserinin 4. evresinde olan Rowden Guo ile kız arkadaşı Leizl 8 Temmuz tarihine evlenmek için gün almıştı. 2 yaşında bir kız çocukları da olan çift Rowden’ın durumunun kötüleşmesi üzerine düğünü erken bir tarihe çekti. 18 Haziran’da evlenen çiftin düğünü de hastanede gerçekleştirildi. Son isteği kız arkadaşıyla evlenmek olan Rowden düğünden 10 saat sonraysa hayata gözlerini yumdu.
Düğün görüntülerini ilk başta hiç kimseyle paylaşmak istemeyen Rowden’ın eşi Leizl ise daha sonra videoyu yayınlamaya karar verdiğini açıkladı. Sosyal paylaşım sitesi Youtube’da izlenme rekoru kıran video şimdiden 8 buçuk milyonun üzerinde tıklanma aldı.
(İHA)