BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.399,11
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Düğün konvoyunda facia: 4 ölü

Erzurum'da düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken ağır yaraılar da var.

Abone ol

Erzurum'da düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, yaralandığı bildirilen 9 kişiden dördünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Köprüköy-Karayazı istikameti Güzel Hisar Köyü mevkiinde meydana gelen kazada Erzurum'a düğüne geldikleri öğrenilen Sinan Akdeve yönetimindeki midibüs virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole uçtu.

 Kazada Hediye Akdeve(55), Ayşe Akdeve(25), Esin Kara(33) ve Behiye Kara(60) olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan 9 kişiden 4'ü Aziziye Araştırma Hastanesi, 5'i de Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazada yaralanarak Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ahmet Kara(8), Hacer Kara(3), Selim Kara(53) ve Savaş Çalık(30) isimli dört şahsın son durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Aynı hastanede tedavi altına alınan Sinan Akdeve'nin ise son sağlık durumu öğrenilemedi. Aziziye Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hülya Devletoğulları(38), Gözdenur Akdeve(6), Furkan Akdeve(4) ve Ayşe Akdeve'nin(7) ise durumlarının ağır olduğu bildirildi.