BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.443,75
HABER /  GÜNCEL

Düğün konvoyunda acı kaza

Sivas'ta gelin almaya giden düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı.

Abone ol

Kangal - Gürün karayolunun Gürün Kavşağı yakınlarında Halit Göktaş idaresindeki 07 JM 366 plakalı otomobil ile aynı konvoyda bulunan Türker Kılıçer yönetimindeki 34 FH 5738 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle önde bulunan Halit Göktaş(32) idaresindeki araç devrildi.

Araçta bulunan sürücü Göktaş ile Emre Göktaş, Hatice Erbaş ve Hasan Hüseyin Erbaş olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer araçta bulunan sürücü Türker Kılıçer (42) ile beraberindeki Haşim Kılıçer, Rahmi Kılıçer, Ahmet Ceren, Aykut Göktaş, Hulusi Erbaş ve Tuğba Erbaş çeşitli yerlerinden yaralanarak Sabancı Kangal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Aykut Göktaş ile Tuğba Erbaş, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakultesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Konvoyun gelin almak üzere yola çıktığı ve kazanın da hatalı solama yüzünden meydana geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.