BIST 10.253
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.403,00

Dubai'nin Ağası, yeni çocuğunu tanıtacak!

.

Bir efsane dolaşıyor (du) Ali Ağaoğlu ile ilgili... 

"Batıyor!"

Doğru, Ali Ağaoğlu "batıyor* ama bu "ticari" bir batma değil. Maslak 1453 projesiyle süksesini yapınca, "ticari alçaklık" yapanlara niye battığını bir kez daha gördüm Dubai'de...

Dubai'deki "Emlak Fuarı"nda, Ağaoğlu imzası, diğer Türk şirketlerine nazaran fazlasıyla dikkat çekici... Yabancıların ilgisi ise şaşırtıcı... Şeyhler birbiri ardına Ağaoğlu standını ziyaret ediyor ve Türkiye'de ev sahibi olabilmek adına, "toplu alım" talebinde bulunuyor.

Ağaoğlu ise, "batıyor" diyenlere nazire yaparcasına o kocaman salonda, bildik kahkahalarını patlatıyor peşpeşe...

Neyse, fotoğraflar ve haberler Ağaoğlu'nun "Dubai şovu" ile ilgili yeterince bilgi veriyor zaten. O yüzden ben daha fazla ayrıntıya girmeden, sizlere Dubai notlarımı aktarmak istiyorum.

                                    ***

Yabancı bir ülkeye, Dubai'ye gitmek için yola çıktık İstanbul'dan.. Türk Hava Yolları'na ait uçakta, tanıdık simalar, gazeteciler, işadamları... Bir saatlik rötarla, 4 küsur saatte vardık Dubai'ye..

Dubai'de pasaport kontrolünden geçeceğiz.... Görevliler Ağaoğlu'na yol açıyor, herkesten önce o geçsin diye... Ağaoğlu, bana Süleyman Demirel'i hatırlatan hareketiyle, görevlilere kaş göz işareti yapıyor ve geride duruyor... 

"Önce misafirlerim geçsin!" diyor Genel Müdür Hasan Rahvalı ile birlikte.. 

O kalınca geride, yaşanan tatsızlıklar kendiliğinden son buluyor!     
                                 
                              ***

Yorgunluk had safhada... Herkesin ortak görüşü, biran önce kafayı yastığa koymak ve deliksiz bir uykuya dalmaktı..

7 yıldızlı otele ayak bastığımızda, itiraf ediyorum tüm yorgunluğumuzu üzerimizden attık. Ağaoğlu'na MUHTEŞEM bir karşılama yapılınca, biz de o karşılamanın güzel olan her zerresinden nasiplendik ve yorgunluğumuzu oracıkta bıraktık.

Kapıda bir "karşılama ordusu" vardı... Asansöre yöneldiğimizde, ağzımızın tadını değiştirmesi için yapılan hurma ikramı.. Ardından ıslak havlu ile gelen rahatlama.. Kişi başına bir görevli... Yarım saat, hatta 45 dakika oda tanıtımı.. İki katlı bir otel odası ve sabah uyandığınızda karşınızda ucu bucağı görünmeyen masmavi deniz.. 

                                  ***

"Paradır bunu yaptıran" diyenleri sokaktaki ilgi mahçup etti 2 Ekim sabahı.. Ağaoğlu buralarda bildik, tanıdık bir sima.. Türkiye'deki gibi olmasa da, tanıyor işadamları onu. Dubai'de şeyhi de tanıyor, halkı da... 

Her ne yaptıysa!

Onu bilmem ama bu akşam yapacağını yapacak!

Tarkan ile çıkacak sahneye...

Uzunca süredir hazırlıklarını yaptığı yeni çocuğunu tanıtacak...

Maslak'taki hazinesini sunacak halka... 

İstanbul'da söylediklerini yapacak!

Dubai'yi sallayacak!

Özetle...

"Batıyor"du Ağaoğlu, bu akşam daha da batacak!

Bakalım onu batıranlar bu sefer hangi dala sığınacak?