BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.435,82
HABER /  GÜNCEL

Drogba'nın Galatasaray'a gelme şartı!

Didier Drogba konusunda Peter Kenyon'un, dün sarı-kırmızılı yöneticilere rapor gönderdiği öğrenildi

Abone ol

Galatasaray'ın gündeminde yer alan Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba konusunda Peter Kenyon'un, dün sarı-kırmızılı yöneticilere rapor gönderdi. Ayrıca Galatasaray'ın Sao Paulo'da top koşturan Rodrigo Souto ile ilgilendiğini ileri sürüldü. Brezilya'da yayın yapan Marca gazetesindeki haberde, sarı-kırmızılı kulübün, 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu renklerine bağlamak istediği kaydedildi.

Souto'nun menajeri Marcelo Goldfarb yaptığı açıklamada Galatasaray'ın, tecrübeli futbolcunun peşinde olduğunu bildirdi. Souto'nun kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediğini belirten menajer Goldfarb, Galatasaray'ın yaptığı teklifin cazip olduğunu, ancak henüz kesin bir karara varılmadığını açıkladı.

DROGBA'DA KARAR GÜNÜ

Galatasaray'ın gündeminde yer alan Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba konusunda Peter Kenyon'un, dün sarı-kırmızılı yöneticilere rapor gönderdiği öğrenildi.  Milliyet'ten Mehmet Çiftçi'nin haberine göre, Kenyon, 3 yıllık mukavele isteyen Drogba'nın her sene için 7 milyon euro talep ettiğini bildirdi.

Ayrıca Kenyon, Drogba'nın Tottenham'a yakın olduğunu da söyledi. Chelsea'nin bu sabah yapacağı toplantıda Drogba için bir karar verileceği ve oyuncunun İngiliz ekibindeki geleceğinin netlik kazanacağı vurgulandı.

BAROS YOK SİVOK VAR

Çek Milli Takımı'nın, Japonya'da katılacağı Kirin Kupası'nda mücadele edecek kadrosu belli oldu. Teknik Direktör Michal Bilek, Galatasaraylı Milan Baros'u sürpriz bir şekilde kadroya almadı. Japonya'ya genç oyuncularla takviye edilen bir kadro götürme kararı alan Bilek, Baros'un yanı sıra Arsenal'de top koşturan Rosicky'yi de liste dışında tuttu. Beşiktaşlı Sivok ve Ankaragücü'nden Rajnoch ise kadroda kendilerine yer buldu.