BIST 10.163
DOLAR 32,26
EURO 34,80
ALTIN 2.407,83
HABER /  SPOR

Drago Gabricin Trabzonspora cevabı

Trabzonspor’un ısrarla istediği Drago Gabric, Hajduk Split’in sitesinde bordo-mavili ekibin teklifinin cevabını verdi.

Abone ol

Trabzonspor’un ısrarla istediği Drago Gabric, Hajduk Split’in sitesinde bordo-mavili ekibin teklifini kabul etmediğini açıkladı. Ancak Başkan Şener’e göre bu defter henüz kapanmadı

Trabzonspor’un transfer gündeminde yer alan Drago Gabric, kulübü Hajduk Split’in resmi internet sitesine yaptığı açıklamada bordo-mavililerin teklifini reddettiğini açıkladı. “Trabzonspor bana çok iyi bir kontrat teklif etti. Bunu ciddi olarak düşündüm” diyen 22 yaşındaki Hırvat oyuncu, “Ama gencim ve önümde uzun bir zaman var. 15 yaşımdan beri Hajduk’tayım. Başkanımız Mate Peros ile konuştuktan sonra önemli bir futbolcu olduğumu ve herkesin benim kalmamı istediğini anladım” şeklinde konuştu.

24 Sata ve Index gibi ülkenin önemli yayın organlarındaki haberlerde, Trabzonspor’un Gabric’in bonservisi için 2,5 milyon euro, futbolcuya ise yıllık 600 bin euro önerdikleri belirtilirken, oyuncunun sözleşmesindeki özel bir madde gereği Trabzonspor’a transfer olması halinde Hajduk’tan ekstra 1 milyon euro alacağı ifade edildi.

Şener vazgeçmiyor

Oyuncunun açıklamalarına rağmen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bu transferden henüz vazgeçmediklerini açıkladı. Şener, futbolcunun, bordo-mavili formayı giymeyi istediğini iddia ederek, “Cale de Trabzon için referans oldu. Gabric için çalışmalarımız sürüyor” dedi.