BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,01
ALTIN 2.476,10
HABER /  GÜNCEL

Double-Up atağa kalktı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Double-Up, CNR'da düzenlenen Otomotiv 2004 Fuarı'nda en çok ziyaret edilen standlar arasında yerini aldı.

Abone ol

Otomotiv sektöründe adını sıkça duyuran Double-Up, Otomotiv 2004 Fuarı'nda yeni ürenleriyle dikkat çekti.

Standda tanıtımı yapılan ve Sistem Grup bünyesine yeni katılan Double-Up rePower Motor Yağları Türkiye genelinde araç tiplerinin en yoğun olduğu sınıflarda hem benzinli hem de dizel motorların ihtiyacını karşılayan 20w/50, 15w/40 ve 0w/30 gibi mineral, yarı sentetik ve tam sentetik olmak üzere üç ana grupta üretiliyor. Bu gama ilerleyen zaman içinde diğer sınıflardaki yağların da katılacağı bildirildi.

Ürünlerin spesifikasyonları en modern teknolojiyle hazırlandığı için, yeni nesil dizel araçlarda, tüm turbo şarjlılarda ve benzinlinin dünyadaki tüm tiplerinde kullanılabilen, 1 lt. ve 4 lt. bidon ve 16 kg. teneke ambalajlarla piyasaya sürülen Double-Up rePower yağlarının ambalaj tasarımları da bir hayli dikkat çekici.

Geliştirilmiş formülleriyle piyasaya sürülen ve ambalaj tasarımlarıyla da ilgi çeken yeni ürün grubunda Benzin Katkısı, Enjektör Temizleyici, Oktan Artırıcı, Dizel Yakıt Katkısı, Dizel Enjektör ve Pompa Temizleyici, Motor Temizleyici, Radyatör Onarıcı ve Koruyucu ve Cam Suyu bulunuyor.

Eylül 2004'te kalite yönetimini uluslararası TÜV İSO 9001:2000 Kalite Belgesi'yle standartlara bağlayarak tescilleyen Sistem Grup'un, fuarda en çok ilgi çeken iki ürünü; sağladığı mevsimsel özelliklerinden dolayı;
Plastik, bakır, alüminyum radyatörlerde aşınmayı önleyen ve sızıntıya yol açan çatlakları kalıcı olarak kapatarak sızıntıyı kesen Double-Up Radyatör Onarıcı ve Koruyucu ve soğuk havalarda yağın kalınlaşmasını ve donmasını önleyen, sabah ilk çalıştırma esnasında kolaylık sağlayan Double-Up Kış İçin Özel Motor Koruyucu Yağ Katkısı oldu.

Kaynak: www.mynet.com