BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.395,48
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Dora Park satışa sunuluyor

Beyazlar İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Dora Park projesi satışa sunuluyor.

Abone ol

Beyazlar İnşaat güvencesi ile Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Dora Park projesi, yaşamla doğayı bir araya getiren, değerli, kaçırılmaması gereken bir proje.

Toplam 6 bloktan oluşan proje Konut çeşidi olarak 3+1, 4+1 ve Dubleks konutlardan meydana geliyor. Dora Park'ta 58 adet Konut ve 16 adet Ticari birim yer alıyor.

Başarılı bir hayatın anahtarı; iyi seçilmiş bir evden geçer. Dora Park'da görebileceğiniz sonsuz huzur ve yeşil çevresi ile içerisinden hiç çıkmak istemeyeceksiniz. İstanbul'un göbeğinde 7500 m2 alana konumlandırılmış, % 75'i yeşil alana sahip, bir ev hayal edip, sahip olabilceğiniz tek adres.

Dora Park'ta;

3+1 daireler 495 bin liradan,

4+1 daireler 560 bin liradan satışa sunuluyor.

Dora Park İstanbul'un Avrupa yakasında gelişim gösteren çekim noktalarından Beylikdüzü'nde bulunuyor. Merkezi konumu ve doğa ile iç içe olması projeyi Yatırım fırsatına dönüştürüyor.İhtiyacınız olan herşeyin size dakiklar kadar yakın olduğu Dora Park, Avrupa yakasının en cazip noktasında... 5M Migros, Bauhaus, Ece Marmara AVM, Beylikdüzü Migros AVM, Torium AVM, Carrefour, Medicana Hastahanesi, Kolan Hastahanesi metrobüs, Tüyap Fuar Merkezi, Beykent Üniversitesi, kapalı pazar ve sayısız cafeler projenin etrafında sizlerin yanıbaşınızda olacak. Dora Park ile sağlık, eğitim, alışveriş ve Ulaşım ihtiyaçlarınız sizlere yemyeşil doğa ile birlikte sunuluyor.

Ayrıca Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilmekte olan Yeşil Vadi Projesine komşu olan Dora Park sakinleri,İstanbul'un yeni akciğerine cephe olmanın avantajını yaşamak gibi özel bir ayrıcalığa sahip olacaklar.

Dora Park İletişim:

Web: e-dorapark.com

Tel : 0212 871 29 00

e-posta: beyazlargrup@hotmail.com